Bedankt overig header

Huizen te koop in de Hasseler Es in Hengelo?

Zoek je huizen die te koop staan in de Hasseler Es in Hengelo? Dan zit je bij Thom Post Makelaars helemaal goed! Door onze decennialange ervaring in Twente kunnen wij met trots zeggen dat wij de nummer één makelaar van Overijssel zijn! Wat maakt ons nou zo speciaal en op welke manieren kunnen wij jou het beste helpen? Lees snel verder over hoe wij jou als makelaar zijnde het beste kunnen helpen!

De Hasseler Es

De Hasseler Es is een wijk in noord-Hengelo en is in eind jaren zeventig van de vorige eeuw gebouwd. Tot 1972 behoorde het gebied waarop de wijk is gebouwd tot de gemeente Weerselo en lag er de buurtschap Hasselo. De wijk vormt een groot draagvlak van het inwoneraantal van Hengelo en heeft een geschatte grootte van 12.500 inwoners.

Neem contact op

In de Hasseler Es is een groot aantal faciliteiten te vinden. Er is groot winkelcentrum te vinden die in 2007 compleet gerenoveerd is, een tandartspraktijk, een gezondheidscentrum, een wijkcentrum, een bibliotheek en diverse scholen alsmede een sporthal. De rode lijn van de Hasseler is is de Hasselerbaan, die zich afsplitst in de Westelijke Esweg en Oostelijke Esweg. Deze wegen lopen aan beide kanten langs het winkelcentrum Hasselo heen en vormen dus de ruggengraat van de infrastructuur.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Heb je een huis die te koop staat gevonden in de Hasseler Es en ben je benieuwd welke hypotheek het beste bij je past? Dan staat het team erkende hypotheekadviseurs van Thoma Post Makelaars Hengelo voor jou klaar! Zij bieden je onafhankelijk hypotheekadvies aan, advies dat het beste past in jouw situatie!

Thoma Post Makelaars Hengelo

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs aan ons kantoor aan de Enschedesestraat 41 in Hengelo of bel ons voor een afspraak op het nummer 088 – 633 63 63! Mailen mag uiteraard ook: info@thomapost.nl


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure