Bedankt download header

Huis te koop aan de Bornsestraat in Hengelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Bornsestraat in Hengelo? Dan zit je bij Thoma Post Makelaars helemaal goed! Wij struinen elke dag alle huizen in Hengelo die te koop staan voor je af. Door ons kantoor in Hengelo, dat gevestigd is aan de Enschedesestraat 41, zijn wij ook makkelijk voor jou bereikbaar! Niet alleen in het vinden van jouw toekomstige woning staat Thoma Post voor je klaar, ook bieden wij jou ons full-service pakket aan, waarbij we je van zoektocht tot sleuteloverdracht kunnen helpen. Voor meer informatie over de Bornsestraat en meer informatie over ons full-service, lees snel verder!

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure