Bedankt overig header

Huis te koop aan de Sloetsweg in Hengelo?

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Sloetsweg in Hengelo? Dan ben je bij Thoma Post aan het goede adres! Wij beschikken over een team gepassioneerde aankoopmakelaars die jou graag helpen tijdens je zoektocht naar jouw droomhuis. Het verschil met andere makelaars is dat wij meer bieden. Meer ervaring, meer persoonlijke dienstverlening, meer marktkennis en meer kwaliteit. Expertise en enthousiasme… De kracht van makelaars met meer!

Sloetsweg

De Sloetsweg loopt van de oude Bornseweg tot aan de Oldenzaalsestraat. Dit maakt de Sloetsweg tot een belangrijke verbindingsweg in de wijk Hengelose Es. Door de kruising met de Deurningerstraat begeef je je heel gemakkelijk naar de andere Noordelijke wijken van Hengelo.

Neem contact op

Niet alleen is er een groot aantal oudere vrijstaande woningen te vinden aan de Sloetsweg, ook zijn er moderne vrijstaande woningen te vinden evenals stukken onbebouwde grond waar je je verbeelding kan laten spreken in de zoektocht naar jouw droomhuis.

Verhuisservice

Huis gevonden en hulp nodig met de verhuizing? Thoma Post Makelaars helpt je graag op weg! Onze verhuisservice geeft jou een veelzijdig aanbod van gratis extraatjes! Niet alleen krijg je gratis een ruime aanhanger voor de verhuisdag, ook krijg je 25 gratis verhuiskaarten met jouw nieuwe huis erop, krijg je een handige checklist, zodat je niets meer vergeten kunt! Ook aan verhuisdozen hebben wij gedacht, want bij ons krijg je er 10 stuks gratis en voor niets! Mocht je een maand overbrugging nodig hebben voor je spullen? Ook dan bieden wij oplossing! Je krijgt van ons één maand gratis en voor niets 30m2 aan opslagruimte! Met zulke leuke extraatjes is verhuizen een fluitje van een cent!

Thoma Post Makelaars Hengelo

Wil je graag een afspraak maken? Bel dan ons kantoor in Hengelo via 088 – 633 63 63. Liever buiten werktijden contact? Stel je vraag in de Livechat op onze website of stuur een email naar info@thomapost.nl.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure