Verkoop Bord Header

Huis te koop aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo?

Ben jij op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo? Dan helpt Thoma Post Makelaars jou op weg! Door onze decennia lange ervaring in de regio zijn wij dé expert als het gaat om het aankopen alsmede het verkopen van jouw woning!  Wij stoppen niet als de zoektocht voorbij is, nee wij bieden je de mogelijkheid voor onafhankelijk hypotheekadvies door ons team van erkende hypotheekadviseurs. Zij geven je een breder en minder eenzijdig advies dan jouw bank. Een andere service waar wij bekend om staan is de gratis verhuisservice! Wat dit precies inhoudt lees je hieronder…

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure