Verkoop Bord Header

Appartement centrum Hengelo

Ben je op zoek naar een appartement in het centrum van Hengelo? Of wil je deze juist verkopen of verhuren? Bij Thoma Post Makelaars Hengelo ben je aan het juiste adres! Het kopen of verkopen van een appartement is een grote stap in je leven. Het is logisch dat je hierbij niets over het hoofd wil zien, zodat je na de tijd niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Appartement huren of kopen?

De eerste keuze die je dient te maken als je zoekt naar een appartement in het centrum van Hengelo, is of je wil huren of kopen. Aan beide oplossingen zijn voordelen en nadelen verbonden, welke we graag voor je toelichten. Zo ben je met het huren van een appartement flexibeler, omdat de huur vaak binnen korte termijn op te zeggen is. Een nadeel van huren is dat je geen vermogen opbouwt zoals bij het kopen van een huis. Het geld dat je uitgeeft aan huur, zal je niet meer terug zien. Een voordeel van kopen is daarnaast ook dat je zelf beslist over de indeling van je appartement. Eén van onze makelaars denkt hierin graag met je mee en kijkt welke oplossing het meest geschikt is voor jouw situatie.

Neem contact op

Wonen in een appartement in het centrum van Hengelo

Wat betekent wonen in een appartement in het centrum van Hengelo voor jou? Hengelo telt ruim 80.000 inwoners en is een bruisende stad. Dit komt onder andere door de aanwezigheid van vele evenementen in de gezellige binnenstad en het actieve ondernemersleven. 

Neem contact op met Thoma Post Makelaars Hengelo via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure