Bedankt download header

Huis te koop Groot Driene Hengelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Groot Driene in Hengelo? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres! Wij zijn experts op het gebied van kopen en zullen ons uiterste best doen om aan al jouw wooneisen te voldoen! Tevens biedt Thoma Post Makelaars jou een volledige service, waarbij je van onafhankelijk hypotheekadvies tot aan een gratis verhuisservice zoveel mogelijk uit handen genomen wordt waar nodig. Wel zo handig dus! Benieuwd naar wat ons hierin zo uniek maakt? Lees dan snel verder!

Groot Driene

Groot Driene is een wijk in Hengelo die in de jaren zeventig van de 20e eeuw gebouwd is. De voornaamste reden voor de bouw van de wijk is de grote groei van het gebied in en rondom de Universiteit van Twente. Groot Driene kent een groot winkelcentrum die zich in het hart van de wijk bevindt.

Neem contact op

Daarom kies je voor Thoma Post Makelaars Hengelo

Wij doen graag net dat beetje extra, zowel voor de koper als de verkoper! Niet alleen beschikken wij over een grote database, waardoor wij heel snel koper en verkoper matchen kunnen, ook zoeken wij voor jou als aankoopmakelaar de meest voordelige prijs voor jouw beoogde woning, zodat je niet alleen geld bespaard op de aankoop, maar ook er zeker van bent dat je niet te veel betaald hebt! Qua hypotheken kan het soms ook een verwarrende boel zijn. Gelukkig staat ons team van hypotheekadviseurs voor jou klaar die jou onafhankelijk hypotheekadvies kunnen aanbieden! Vervolgens bieden wij je geheel vrijblijvend en voor niets een verhuisservice aan met flink wat voordelen die jouw verhuizing een fluitje van een cent maken!

Contact

Wil je graag een afspraak maken of voor een kopje koffie kennis maken met ons? Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:30 uur op het telefoonnummer 088 – 633 63 63.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure