Teamfoto Almelo 2023 2

Werken in Almelo

Ben jij ondernemer en zoek jij een bedrijfsruimte om te werken in Almelo? Dan ben je bij Thoma Post aan het juiste adres. Wij helpen graag iedereen die in Almelo wil werken aan een passend bedrijfspand in Almelo. Of het gaat om kantoorruimte in Almelo, een winkelruimte, een magazijn of een ander soort bedrijfsruimte.

Neem contact op

Kruispunt van weg, water en spoor

Almelo is voor veel bedrijven een gewilde locatie vanwege de uitstekende logistieke ligging. Gelegen aan de A35, én vlak bij de A1, maakt Almelo de perfecte uitvalsbasis voor jouw bedrijf aan de rand van Twente. Hierdoor is je bedrijf eenvoudig te bereiken voor zowel medewerkers uit omringende gebieden, als zakelijke relaties. Zowel Enschede, als Deventer en Zwolle zijn allemaal binnen 45 minuten per auto te bereiken, wat jouw bedrijf in het hart van Overijssel plaatst. 

Maar ook via het water en het spoor is Almelo goed bereikbaar. Omringd door het Twentekanaal met zelfs de mogelijkheid van het laden en lossen van zeecontainers, is er veel mogelijk als jij wil werken in Almelo. Bovendien ligt Almelo op een kruispunt van spoorwegen tussen het westen en Duitsland, met een verbinding richting het noorden van Overijssel. Ook per trein is er dus veel mogelijk op zowel het gebied van personenvervoer als goederenvervoer.

Gezellige binnenstad

Opereer je niet landelijk en is de lokale markt in Almelo voor jouw bedrijf belangrijker? Ook dan zijn er genoeg bedrijfspanden beschikbaar. In de gezellige binnenstad is er voldoende ruimte voor leuke restaurantjes en ook winkelpanden zijn er volop. Wat je beroep ook is, in Almelo zijn er veel kansen om je bedrijf te vestigen.

Bedrijfsmakelaar in Almelo

Een bedrijfspand in Almelo kopen of huren, of juist je huidige bedrijfsruimte in Almelo verkopen of verhuren? De bedrijfsmakelaars van Thoma Post staan voor je klaar bij het vinden van het perfecte pand voor jouw onderneming. Als full-service bedrijfsmakelaars helpen we je met al jouw vraagstukken rondom bedrijfspanden. Van taxatie en waardebepaling tot daadwerkelijke aankoop, verkoop, aanhuur of verhuur van een bedrijfspand. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en we bespreken graag samen jouw wensen om te werken in Almelo. Wil je niet alleen werken maar ook wonen in Almelo? Thoma Post makelaars helpt je graag bij het zoeken naar jouw droomhuis.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure