Teamfoto Zutphen 2023 2

Wonen in Zutphen

Wonen in Zutphen is voor veel mensen een genot. Zutphen is een prachtige stad waar moderniteit en historie samenkomen. Zutphen is gelegen aan de IJssel, bruist en heeft een rijk verleden. Je wandelt in Zutphen door sfeervolle straatjes, langs historische gebouwen en over gezellige pleinen. In deze stad vind je een fijne mix van cultuur, natuur en moderne voorzieningen.

De stad is niet alleen divers, het woningaanbod ook. Van pittoreske grachtenpanden tot moderne appartementen die uitkijken op de IJssel. Maar ook een gezinswoning met een tuin, een hip appartement in het centrum van de stad of een villa die landelijk is gelegen, Zutphen kan het je bieden.

Om jouw droomhuis te vinden in Zutphen, staat team Thoma Post Makelaars Zutphen graag voor je klaar. Sandra, Marcel, Laura en Sandra begeleiden jou bij het aan- en/of verkopen van jouw huis. Met een persoonlijke en professionele aanpak gaan wij samen aan de slag voor jou. Of je nu zoekt naar een gezinswoning of een appartement in Zutphen, alles is mogelijk.

Neem contact op

Huis verkopen in Zutphen

Overweeg jij om je huis te verkopen in Zutphen? Wij begrijpen dat jouw huis meer is dan alleen jouw huis. Het is een plek met emotie, daar waar je herinneringen hebt gemaakt. Wat de verhuisreden ook is, wij zorgen ervoor dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt. Zorg en aandacht, professionele fotografie en een sfeervolle verkooptekst zijn een aantal belangrijke aspecten van een succesvolle en goede verkoop. En daarna? Daarna helpen we je bij het afhandelen van juridische en administratieve zaken en bieden we je onze verhuisservice. Alles zodat jij je kunt concentreren op het volgende hoofdstuk in je leven.

Woning kopen in Zutphen met Thoma Post

Om een nieuw droomhuis te vinden in Zutphen, zit je bij Marcel en Sandra en hun team ook goed. Ons team neemt jou het zware werk uit handen. Wij zoeken met je mee op basis van jouw wensen en zetten daarvoor ons uitgebreide netwerk in. Wij plannen de bezichtigingen, adviseren je gevraagd en ongevraagd over de woning die jij interessant vindt en natuurlijk helpen we je ook met de onderhandelingen. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste prijs betaalt voor jouw droomhuis in Zutphen.

Binnenkort eens kennismaken met het Zutphense team van Thoma Post? Je vindt ons kantoor tegenover het station van Zutphen, loop gerust eens binnen. Een afspraak maken mag ook, dat kan via zutphen@thomapost.nl of via 0575 – 51 54 04. Wil je niet wonen maar juist werken in Zutphen en ben je op zoek naar een bedrijfspand? Wij helpen je graag!


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure