Te koop in Zutphen

Huis kopen in Zutphen

Het team van Thoma Post Makelaars Zutphen bestaande uit Liontine Berghorst, Sandra Wanschers, Laura Holtslag-Jansen en Sandra Christiaans staan elke werkdag voor je klaar in Zutphen met meer service, meer ervaring, meer advies en bovenal meer kwaliteit! Dat is waar wij voor staan en dat is wat je van ons mag verwachten!

Het zijn echter niet alleen de kwaliteiten of de activiteiten die ons onderscheiden. Thoma Post Makelaars heeft ook meer aanbod; meer woningen en meer nieuwbouwprojecten zorgen voor een meer plezierige zoektocht naar uw droomhuis. Voor het nemen van de juiste beslissingen tijdens het (ver)koopproces maken we gebruik maken van ons 8-stappenplan. Samen met de transparante prijslijst weet u precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig!

Neem contact op

Daarnaast onderscheiden we ons door unieke verkoopmethodes. Bijvoorbeeld onze Woningproeverij, een concept waar we de potentiele kopers als gasten bij je thuis in de watten leggen. Of wat te denken van onze Facebookpagina welke met ruim 8000 volgers verreweg het grootst is in de Achterhoek en omgeving. Bovendien hebben we duizenden zoekprofielen in ons Woonwensenbestand van eventuele kopers voor jouw huis. Wij weten dus al wie jouw huis wil kopen als we voor het eerst bij je om tafel zitten. We zijn natuurlijk ook niet voor niets uitgeroepen tot best verkopende makelaar van 2017!

Te koop in Zutphen

Kijk voor ons volledige aanbod van koophuizen in Zutphen op onze website. Thoma Post is dé makelaar in Zutphen. Kom naar ons als je een appartement in de Berkenlaan in Zutphen wil kopen. Ook voor een appartement aan de Rietbergstraat in Zutphen kun je bij ons terecht.

Wonen in Zutphen

Wonen in de stad Zutphen is een genot op zich. Het rijke verleden is overal in het centrum voelbaar aanwezig. Zutphen is een Hanzestad, stad aan de IJssel, vol historische panden en spannende straatjes. Het centrum biedt talloze verrassingen op het gebied van winkels, gezellige pleinen en volop goede horeca. In deze stad ben je snel op je gemak.

Natuurlijk buitengebied

Naast stadse allure biedt Zutphen ook een zeer aantrekkelijke omgeving met veel groen en water. Het uiterwaardengebied van de rivier de IJssel biedt romantische strandjes, maar ook boeiende flora en fauna. Het groene coulisselandschap van de Achterhoek begint bij de achterdeur van je nieuwbouwwoning. Zelfs de Hoge Veluwe ligt op beperkte afstand. Op deze plek lijken stad en land te versmelten. Niet alleen het buitengebied van Twente is prachtig, het buitengebied van Zutphen is zeker de moeite waard om te bezoeken of zelfs te bewonen.

Bos en rivier vlakbij

Zutphen ligt tussen de Veluwe en de Achterhoek; een goed start- en eindpunt voor prachtige fiets- en wandeltochten in een mooie groene omgeving. Met Park Overkamp en de vijver met wandelpaden hoef je eigenlijk de wijk niet uit. Maar als je je horizon wilt verbreden, kan dat. Heel dichtbij zelfs. Fiets of wandel eens naar Landgoed ’t Waliën dat vroeger een heidegebied was. Op nog geen 6 km buiten Leesten-Oost tref je hier een gevarieerd landgoed aan met bos, poelen en bomenlanen. Waai eens uit langs de uiterwaarden van de IJssel. De oude IJsselstreek is prachtig om te ontspannen. Het is niet voor niets dat veel mensen ervoor kiezen om een appartement in Zutphen aan de IJssel te kopen.

Historisch centrum

Het Gelderse Zutphen is één van de oudste Hanzesteden van Nederland met een rijk historisch verleden. Dit is onder meer terug te zien in de prachtig gedetailleerde gevels, spannende kronkelende straatjes en oude stadsmuren. Het historische centrum staat bekend om zijn unieke winkels en speciaalzaken maar ook van de galeries en werkplaatsen die je overal in de stad ziet. Bezoek de diverse markten die heel sfeervol zijn door de middeleeuwse panden die eraan zijn gelegen. Leesten-Oost ligt niet ver van het centrum af, binnen een kwartier fietsen ga je van nieuw naar oud.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure