Appartement Zutphen

Appartement in Zutphen kopen, huren, verkopen of verhuren? Bij Thoma Post Makelaars Zutphen ben je aan het juiste adres! De aankoop of verkoop van een appartement is een grote stap en je wil hierbij niets over het hoofd zien. Wij zijn een full-service makelaar en helpen je graag tijdens alle stappen van het proces. 

Aankoopproces

Het aankopen van een appartement in Zutphen volgt diverse stappen. Allereerst maken we kennis met elkaar en leren we elkaar beter kennen, zodat we op de hoogte zijn van jouw wensen en behoeften. We gaan vervolgens op zoek naar het perfecte appartement voor jou, uit ons eigen aanbod of dat van een collega-makelaar. Gevonden? Dan gaan we samen richting bezichtigingen om met een objectieve blik te kijken naar jouw droomappartement.

Thoma Post Hypotheken

Ook op het financiële vlak verandert er veel tijdens de aankoop van een appartement in Zutphen, of je nu starter bent of juist al meerdere huizen gehad hebt. Het inwinnen van financieel advies bij een erkend hypotheekadviseur kent op zowel de korte als lange termijn vele voordelen. De erkend hypotheekadviseurs van Thoma Post Hypotheken zijn onafhankelijk en weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aankoop of verkoop van een appartement. Neem via deze pagina contact op met jouw adviseur!

Thoma Post Makelaars Zutphen

Thoma Post Makelaars Zutphen is centraal gevestigd aan het Stationsplein 37 in Zutphen. Vanuit deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen en zijn wij constant op de hoogte van wat er speelt in Zutphen en omgeving. Liontine, Sandra, Laura en Sandra staan graag voor je klaar om je te helpen bij de aankoop of verkoop van jouw appartement in Zutphen en omgeving.