Teamfoto Zutphen 2023 2

Appartement Zutphen

Appartement in Zutphen kopen, huren, verkopen of verhuren? Bij Thoma Post Makelaars Zutphen ben je aan het juiste adres! De aankoop of verkoop van een appartement is een grote stap en je wil hierbij niets over het hoofd zien. Wij zijn een full-service makelaar en helpen je graag tijdens alle stappen van het proces. 

Aankoopproces

Het aankopen van een appartement in Zutphen volgt diverse stappen. Allereerst maken we kennis met elkaar en leren we elkaar beter kennen, zodat we op de hoogte zijn van jouw wensen en behoeften. We gaan vervolgens op zoek naar het perfecte appartement voor jou, uit ons eigen aanbod of dat van een collega-makelaar. Gevonden? Dan gaan we samen richting bezichtigingen om met een objectieve blik te kijken naar jouw droomappartement.

Neem contact op

Thoma Post Hypotheken

Ook op het financiële vlak verandert er veel tijdens de aankoop van een appartement in Zutphen, of je nu starter bent of juist al meerdere huizen gehad hebt. Het inwinnen van financieel advies bij een erkend hypotheekadviseur kent op zowel de korte als lange termijn vele voordelen. De erkend hypotheekadviseurs van Thoma Post Hypotheken zijn onafhankelijk en weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aankoop of verkoop van een appartement. Wil je bijvoorbeeld een appartement op de Groenmarkt in Zutphen kopen? Neem via deze pagina contact op met jouw adviseur!

Thoma Post Makelaars Zutphen

Thoma Post Makelaars Zutphen is centraal gevestigd aan het Stationsplein 37 in Zutphen. Vanuit deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen en zijn wij constant op de hoogte van wat er speelt in Zutphen en omgeving. Liontine, Sandra, Laura en Sandra staan graag voor je klaar om je te helpen bij de aankoop of verkoop van jouw appartement in Zutphen en omgeving.

Op zoek naar een appartement omdat je wil wonen in Zutphen? Hieronder vind je ons aanbod.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.