Koopwoningen Zutphen

Ben je op zoek naar koopwoningen in Zutphen? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk ben je ervan verzekerd dat je jouw droomhuis binnen korte tijd zal vinden. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Actief als aankoopmakelaar voor koopwoningen in Zutphen

Als je op zoek bent naar koopwoningen in Zutphen, komt er veel op je af. Zowel financieel als emotioneel gezien is de koop van een huis een grote stap. Logisch dat je hier goed over na wil denken en geen overhaaste beslissingen wil nemen. Bij de inschakeling van Thoma Post Makelaars als aankoopmakelaar word je op veel gebieden volledig ontzorgd, zoals de zoektocht naar je droomhuis. Na een inschrijving in het Thoma Post Woonwensensysteem wordt je continu op de hoogte gehouden van het allernieuwste aanbod dat voldoet aan jouw woonwensen. Zelfs het aanbod van collega-makelaars! Ook leggen we jouw zoekprofiel handmatig naast alle huizen die al in ons aanbod staan. Zodra er een match is, brengen we je op de hoogte.

Neem contact op

Volledige begeleiding

Heb je besloten om een of meerdere koopwoningen in Zutphen te bezichtigen? Dan gaan we graag met je mee naar bezichtigingen, om te letten op zaken zoals de omgeving waarin het huis staat en eventuele verborgen gebreken. Bij het uitbrengen van een bod adviseren we je over de hoogte hiervan, zodat je een marktconform bod uitbrengt en niet te veel betaalt. Ook tijdens de onderhandelingen, het tekenen van de koopakte en de overdracht bij de notaris staat één van onze makelaars aan je zijde. Onze service stopt nog niet na het tekenen! De verhuizing verloopt soepel met de gratis Thoma Post Verhuisservice.

Meer weten over koopwoningen in Zutphen? Neem contact met ons op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure