Taxateur Vaassen

Ben je op zoek naar een taxateur in Vaassen? Of dit nu voor je woning is of een bedrijfspand, de waarde van je pand is ontzettend belangrijk voor bijvoorbeeld de belastingaangifte, hypotheek of financiering en natuurlijk de verkoop van je pand. Onze taxateurs zijn allen gespecialiseerd in particuliere óf bedrijfstaxaties, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare en valide taxatie van je pand. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. 

Particuliere taxaties

Voor de taxatie van je huis, bijvoorbeeld voor een hypotheekaanvraag of de verkoop van je huis, wil je graag een betrouwbare en nauwkeurige waarde ontvangen. Een goede taxatie van je huis kan alleen worden uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Alle taxateurs van Thoma Post zijn daarom NRVT gecertificeerd, aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut en lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Zo ben je honderd procent verzekerd van een gedegen en objectieve taxatie, die verder gaat dan puur de financiële waarde van de woning en de directe omgeving.

Bedrijfstaxaties

Voor bedrijfstaxaties in de regio Vaassen-Apeldoorn is Thoma Post Taxaties het aanspreekpunt. Tijdens de taxatie worden zaken als regionale marktomstandigheden, lokale bestemmingsplannen en milieuaspecten beoordeeld. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: een volledig en betrouwbaar taxatierapport dat erkend wordt door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen.

Thoma Post makelaars

Wil je contact opnemen van onze Register Makelaar Taxateurs voor een woningtaxatie? Dat kan via deze pagina. Voor zakelijke taxaties kan je terecht bij Thoma Post Taxaties via deze link.