Huis kopen Vaassen

Wil je een huis kopen in Vaassen? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Door middel van jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder op deze pagina.

Een huis kopen in Vaassen met een aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is ook actief als aankoopmakelaar. Wanneer je een huis wil kopen in Vaassen, kan je je inschrijven in het Thoma Post Woonwensensysteem. Zodra wij op de hoogte zijn van je woonwensen, leggen we ons eigen aanbod en dat van collega-makelaars langs jouw zoekprofiel. Op het moment dat er een match is, brengen we je op de hoogte en gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Ook tijdens de biedings- en onderhandelingsfase hebben we een adviserende rol en kijken we op strategische wijze naar het bod dat je uitbrengt. Tijdens het ondertekenen van de koopakte en de overdracht bij de notaris staan we graag aan je zijde om ervoor te zorgen dat alles zorgeloos verloopt en dat eventuele vragen beantwoord worden vanuit een objectief perspectief.

Neem contact op

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de Koninginnelaan 69 in Apeldoorn. Vanuit deze locatie kunnen we ons werkgebied, dat bestaat uit Vaassen, Epe, Apeldoorn en omgeving, perfect bedienen. Wil je meer weten over onze full-service dienstverlening? Naast het aankopen van huizen, zijn we ook gespecialiseerd in verkoopmakelaardij en taxaties. Neem contact met ons op en onze makelaars in Apeldoorn helpen je graag verder. Wij weten welke huizen te koop staan in Vaassen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure