Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfspand Vaassen

Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Vaassen? Of wil je juist een object verkopen of verhuren? Thoma van Bussel Bedrijfsmakelaars helpt je graag verder! Of je nu wil kopen, huren, verhuren of verkopen, door ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring weet je waar je aan toe bent. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen

Verschillende soorten bedrijfsruimtes

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfspand in Vaassen, zijn er vele opties. Kantoorruimte, winkelruimte, opslagruimte, productieruimte of reguliere bedrijfsruimte: Thoma van Bussel heeft jarenlange ervaring binnen de verschillende categorieën bedrijfsmatig vastgoed. Ook als je nog niet weet welk type bedrijfsruimte het beste bij jouw bedrijf past, denken onze bedrijfsmakelaars graag met je mee in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. 

Neem contact op

Vaassen als vestigingsplaats

Vaassen is gelegen ten noorden van Apeldoorn en telt ongeveer 13.000 inwoners. De ligging nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe maakt het een geliefde woonplaats. Ook veel nationale en internationale bedrijven voelen zich er thuis, mede door de goede bereikbaarheid. Snelwegen A1, A28 en A50 liggen dichtbij waardoor andere delen van het land of buitenland binnen korte tijd bereikt kunnen worden. Kortom, Vaassen is een vestigingsplaats voor iedereen!

Thoma van Bussel Bedrijfsmakelaars

Thoma van Bussel Bedrijfsmakelaars is gevestigd in Apeldoorn aan de Koninginnelaan 69. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Ons team, bestaande uit ervaren bedrijfsmakelaars en vastgoedspecialisten staat graag voor je klaar. Neem contact met ons op. 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Belangrijk dat je in contact komt met de juiste makelaar in Apeldoorn. Thoma Post heeft jarenlange ervaring en is dan ook een begrip in de makelaar wereld. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.