Huizen te koop Vaassen

Huizen te koop in Vaassen? Als het gaat om lokaal specialisme, unieke verkoopmethodes en jarenlange ervaring, ben je bij Thoma Post Makelaars Apeldoorn aan het goede adres. Wij helpen je graag tijdens één van de grootste en belangrijkste zoektochten van je leven.

Aankoopmakelaar

Je wil graag dat de aankoop van je huis vlekkeloos verloopt. Als je ons inschakelt als aankoopmakelaar, gaan wij met je mee naar bezichtigingen om met een objectieve blik te kijken naar je potentiële droomhuis. Indien gewenst, voeren wij een aantal onderzoeken voor je uit, bijvoorbeeld met betrekking tot het kadaster, de vergunningen of de omgeving van het huis. Zo kom je na de koop niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook helpen en adviseren we je tijdens de onderhandelingen en daadwerkelijke aankoop van je droomhuis.

Het dorp Vaassen

Vaassen is een dorp waar van oudsher veel industrie is. Het is een dorp met bedrijvigheid en er zijn een groot aantal (sport)verenigingen. Vaassen leeft, er worden namelijk vele evenementen georganiseerd, er zijn vele winkels en gezellige horecagelegenheden. De ruim 12.500 inwoners wonen naast Nationaal Park de Hoge Veluwe, waardoor ook de natuur nooit ver weg is. De ligging nabij diverse uitvalswegen maken Vaassen een dorp waar je gezien wil worden. Er staan vele huizen te koop in Vaassen en er is voor ieder wat wils: of je nu starter bent of gepensioneerd, en of je nu een groot of klein huishouden hebt. .

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan de Koninginnelaan 69 in Apeldoorn. Vanuit deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen, zowel in Apeldoorn als daarbuiten. Ook bij huizen die te koop staan in Vaassen zijn wij de lokale en regionale specialist.