Teamfoto Almelo 2023 2

Makelaar Borne

Zoek je een makelaar in Borne om je huis of appartment te verkopen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis in Borne, bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis in Borne? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars Hengelo aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder en zijn op de hoogte van de regionale ontwikkelingen. Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zijn we al jaren een begrip in de regio.

Thoma Post Makelaars Verkoopplan

Het unieke Thoma Post Makelaars verkoopplan zorgt ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent. In de acht beschreven stappen zorgen we ervoor dat alles omtrent de verkoop of aankoop van je huis in Borne soepel verloopt. Ook weet je waar je aan toe bent dankzij onze transparante prijslijst, dit is wel zo fijn tijdens een van de belangrijkste stappen in je leven en de zoektocht naar een makelaar in Borne.

Neem contact op

Borne

Borne telt bijna 25.000 inwoners en is een echte Twentse plaats. De historie van Borne gaat ver terug, tot het jaar 1200. Een beschermd dorpsgezicht, gezellig winkelcentrum en een veelzijdig buitengebied: Borne heeft het allemaal. Dit maakt het dorp geliefd bij zowel bewoners als toeristen. Liever uitwijken naar Hengelo, Enschede of Almelo? Thoma Post is zeer actief in Twente. Je kan dan terecht bij onze makelaars in Hengelomakelaars in Enschede of makelaars in Almelo. Elke stad heeft een eigen vestiging zodat we een zo groot mogelijk aanbod hebben.

Dynamisch

Dynamisch, innovatief en full-service staan bij ons erg hoog in het vaandel. Wij weten dat er een huis te koop staat in Borne, voordat deze op Funda verschijnt. Bovendien ben je bij ons aan het juiste adres tijdens de koop of verkoop van een bedrijfspand. Meer weten? Bob vertelt je graag meer over de unieke verkoopmethodes van Thoma Post Makelaars Hengelo.

Telefoon: 088-6336363

Mail: info@thomapost.nl


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.