Makelaar Borne

Zoek je een makelaar in Borne om je huis of appartment te verkopen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis in Borne? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars Hengelo aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder en zijn op de hoogte van de regionale ontwikkelingen. Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zijn we al jaren een begrip in de regio.

Thoma Post Makelaars Verkoopplan

Het unieke Thoma Post Makelaars verkoopplan zorgt ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent. In de acht beschreven stappen zorgen we ervoor dat alles omtrent de verkoop of aankoop van je huis in Borne soepel verloopt. Ook weet je waar je aan toe bent dankzij onze transparante prijslijst, dit is wel zo fijn tijdens een van de belangrijkste stappen in je leven en de zoektocht naar een makelaar in Borne.

Borne

Borne telt bijna 25.000 inwoners en is een echte Twentse plaats. De historie van Borne gaat ver terug, tot het jaar 1200. Een beschermd dorpsgezicht, gezellig winkelcentrum en een veelzijdig buitengebied: Borne heeft het allemaal. Dit maakt het dorp geliefd bij zowel bewoners als toeristen. Liever uitwijken naar Hengelo, Enschede of Almelo? Thoma Post is zeer actief in Twente. Je kan dan terecht bij onze makelaars in Hengelo, makelaars in Enschede of makelaars in Almelo. Elke stad heeft een eigen vestiging zodat we een zo groot mogelijk aanbod hebben. 

Dynamisch

Dynamisch, innovatief en full-service staan bij ons erg hoog in het vaandel. Wij weten dat er een huis te koop staat in Borne, voordat deze op Funda verschijnt. Bovendien ben je bij ons aan het juiste adres tijdens de koop of verkoop van een bedrijfspand. Meer weten? Steven, Koen, Maarten, Susan en Marieke vertellen je graag meer over de unieke verkoopmethodes van Thoma Post Makelaars Hengelo.

Thoma Post Makelaars Hengelo
Enschedesestraat 41
7551 EJ Hengelo (OV)

Telefoon: 074-2501700
Whatsapp: +31 (0)6 34 10 18 08

hengelo@thomapost.nl