Bedankt overig header

Huis te koop Borne

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Borne en omgeving? Of juist je huis verkopen in Borne? Thoma Post Makelaars Hengelo helpt je graag bij deze grote stap in je leven. Door middel van ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot de lokale en regionale specialist. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. 

Je huis in Borne te koop zetten

Er komt veel kijken bij het te koop zetten van je huis in Borne en omgeving. Je wil hierbij natuurlijk niets over het hoofd zien en daarom hebben we het Thoma Post 8-stappen verkoopplan opgezet. In acht heldere stappen wordt het gehele verkoopproces toegelicht, van kennismaking tot aan notaris. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. We beginnen bijvoorbeeld met een kennismaking met jou als verkoper en je huis. Na een waardebepaling, die de basis voor de vraagprijs van jouw huis vormt, gaan we op zoek naar de perfecte manieren om jouw huis op de kaart te zetten. 

Neem contact op

Je huis op de kaart zetten

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Thoma Post Woningproeverij, waarbij we jouw huis letterlijk op de kaart zetten? Potentiële kopers krijgen de kans om de sfeer van het huis vrijblijvend te komen proeven, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Alle marketingactiviteiten voor jouw huis leiden uiteindelijk tot een bod op het huis. Samen met jou bekijken we alle opties en geven we je professionele onderhandelingsondersteuning. Alles met één doel: jouw huis verkopen voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden!

Huis kopen in Borne

Wanneer je op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Borne en omgeving, bijvoorbeeld aan de Deldensestraat in Borne, de Emmastraat in Borne of de Stroom Esch in Borne, wil je geen nieuw aanbod missen. Thoma Post Makelaars heeft haar eigen Woonwensentool. Als je je via deze tool ingeschreven hebt, houden wij je op de hoogte van al het nieuwe aanbod dat voldoet aan jouw woonwensen. Ook kan je Thoma Post Makelaars Hengelo inschakelen als jouw aankoopmakelaar. We gaan dan samen met je op zoek naar jouw droomhuis, gaan met je mee naar bezichtigingen en bieden je professionele onderhandelingsondersteuning. 

Thoma Post Makelaars Hengelo

Thoma Post Makelaars Hengelo is gevestigd aan de Enschedesestraat 41 in Hengelo. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen! Neem voor meer informatie contact met ons op via deze pagina. Wij staan graag voor je klaar!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure