Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfspand Borne

Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Borne of omgeving? Of wil je juist een bedrijfspand verhuren of verkopen? Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars ben je aan het juiste adres! Ons team van bedrijfsmakelaars en vastgoedprofessionals staat graag voor je klaar bij vraagstukken over bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de afmeting hiervan. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Huren of verhuren?

Als je een bedrijfspand in Borne zoekt, sta je als eerste voor de keuze tussen kopen of huren. Aan beiden zijn zowel voor- als nadelen verbonden, welke we graag voor je toelichten. Een voordeel van huren is dat het groot onderhoud aan het pand niet voor jouw rekening is. Een nadeel is wel dat je het pand niet geheel naar jouw wens kunt vormgeven en je hierdoor beperkt bent in de inrichting van het pand. Een groot voordeel bij het kopen van een bedrijfspand is dat het geld dat hierin gestoken wordt, vermogen voor jouw bedrijf is. Dat is anders bij het huren, waar je het geld dat je als huur betaalt niet meer terugziet. Voor de korte termijn is huren een geschikte oplossing, omdat je flexibeler bent in de hoeveelheid ruimte die je huurt en daarnaast het contract vaak per maand op kunt zetten. Jouw Thoma Post bedrijfsmakelaar of vastgoedadviseur adviseert je graag in het maken van deze toch wel lastige keuze.

Neem contact op

Borne als vestigingsplaats

Borne, ten noordwesten van Hengelo gelegen, is een echte Twentse plaats. Inwoners en ondernemers uit Borne beschikken over het tikkeltje typische Twentse nuchterheid, wat de plaats een open cultuur geeft. De ligging aan de belangrijke verkeersaders de A1 en A35 en dicht bij de Duitse grens maken Borne een uitstekende vestigingsplaats voor bedrijven met zowel een nationale als internationale ambitie.

Klik hier om contact op te nemen met Thoma Post Bedrijfsmakelaars Borne. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een bedrijfspand in Borne. 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.