Bedrijfspand Borne

Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Borne of omgeving? Of wil je juist een bedrijfspand verhuren of verkopen? Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars ben je aan het juiste adres! Ons team van bedrijfsmakelaars en vastgoedprofessionals staat graag voor je klaar bij vraagstukken over bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de afmeting hiervan. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Huren of verhuren?

Als je een bedrijfspand in Borne zoekt, sta je als eerste voor de keuze tussen kopen of huren. Aan beiden zijn zowel voor- als nadelen verbonden, welke we graag voor je toelichten. Een voordeel van huren is dat het groot onderhoud aan het pand niet voor jouw rekening is. Een nadeel is wel dat je het pand niet geheel naar jouw wens kunt vormgeven en je hierdoor beperkt bent in de inrichting van het pand. Een groot voordeel bij het kopen van een bedrijfspand is dat het geld dat hierin gestoken wordt, vermogen voor jouw bedrijf is. Dat is anders bij het huren, waar je het geld dat je als huur betaalt niet meer terugziet. Voor de korte termijn is huren een geschikte oplossing, omdat je flexibeler bent in de hoeveelheid ruimte die je huurt en daarnaast het contract vaak per maand op kunt zetten. Jouw Thoma Post bedrijfsmakelaar of vastgoedadviseur adviseert je graag in het maken van deze toch wel lastige keuze.

Borne als vestigingsplaats

Borne, ten noordwesten van Hengelo gelegen, is een echte Twentse plaats. Inwoners en ondernemers uit Borne beschikken over het tikkeltje typische Twentse nuchterheid, wat de plaats een open cultuur geeft. De ligging aan de belangrijke verkeersaders de A1 en A35 en dicht bij de Duitse grens maken Borne een uitstekende vestigingsplaats voor bedrijven met zowel een nationale als internationale ambitie.

Klik hier om contact op te nemen met Thoma Post Bedrijfsmakelaars Borne. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een bedrijfspand in Borne.