Teamfoto Almelo 2023

Appartementen Borne

Ben je op zoek naar appartementen in Borne? Of wil je juist appartementen in Borne verkopen of verhuren? Thoma Post Makelaars Hengelo helpt je graag verder! We hebben jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid netwerk, waardoor we in de afgelopen jaren uitgegroeid zijn tot de lokale en regionale specialist in Oost-Nederland. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Huren of kopen? 

Als je op zoek bent naar een appartement, kom je voor een lastige keuze te staan. Wil je kopen of toch liever huren? Kopen is de oplossing voor als je langere tijd in je appartement wil blijven wonen. Huren is juist geschikter als je een oplossing zoekt voor de korte termijn. Een huurcontract is namelijk vaak per maand opzegbaar. Wel ben je met kopen flexibeler in de indeling van je appartement: bijvoorbeeld de binnenmuren, vloeren en het bevestigen van foto’s of schilderijen aan de muren.

Neem contact op

Wonen in Borne

Borne ligt ten noordwesten van Hengelo en de gemeente telt bijna 25.000 inwoners. Borne biedt de ideale combinatie tussen aan de ene kant het stadsleven, want het ligt dichtbij de grote Twentse steden Hengelo, Almelo en Enschede, en aan de andere kant het Twentse dorpsleven. Vrijwel iedereen zal zich daarom ook thuis voelen in Borne! 

Thoma Post Makelaars Hengelo

Thoma Post Makelaars Hengelo is gevestigd aan de Enschedesestraat 41 in Hengelo. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen! Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij de aankoop, verkoop, huur en verhuur van je appartement in Borne en omstreken. Klik hier om contact met ons op te nemen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure