Nieuwbouw Borne

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Borne? Wij helpen je graag verder! Thoma Post Makelaars is aangesloten bij Nieuw Wonen Twente. Bij Nieuw Wonen Twente zijn vele nieuwbouwmakelaars en vastgoedprofessionals betrokken, waardoor je altijd geïnformeerd bent over de allernieuwste nieuwbouwprojecten die voor jou interessant zijn. 

Nieuwbouw in Borne: de voordelen

Wanneer je een nieuwbouwhuis koopt, ontvang je ook enkele voordelen. Bijvoorbeeld dat alles in het huis nieuw is en dus erg onderhoudsarm en naar je eigen smaak aan te passen. Mocht er toch onderhoud nodig zijn, dan heb je de eerste jaren vaak nog garantie. Het bespaart je zowel kosten als tijd die geïnvesteerd wordt in gebreken. Ook is een nieuwbouwhuis duurzamer: een nieuwbouwhuis is namelijk vaak ongeveer 30% energiezuiniger dan een huis dat 25 jaar geleden is gebouwd. Dit komt onder andere door de goede isolatietechnieken. Door de toepassing hiervan is je huis tevens stiller en voordeliger. Je bespaart namelijk ook op stookkosten, dit ligt bij de meeste huizen op een besparing van ongeveer €800,-. Bij de koop hoef je geen overdrachtsbelasting te betalen, en ontvang je een bij de hypotheekverstrekker een extra leencapaciteit die kan oplopen tot €8000,-. Wie voordelig wil wonen, kiest voor een nieuwbouwhuis!

Nieuw Wonen Twente 

Voor een nieuwbouwhuis in Borne of Twente kan je terecht bij Nieuw Wonen Twente. De nieuwbouwmakelaars en -specialisten staan graag voor je klaar voor alles met betrekking tot nieuwbouw in Borne en de regio Twente.