Thoma Post Makelaars

Huur kantoorruimte

Je wil voor je onderneming natuurlijk alleen het beste. Dat begrijpen we en deze mening delen we met je. Als je op zoek bent naar kantoorruimte dan is koop of huur een optie. Maar wat is het beste in jouw situatie? Onze professionele en ervaren bedrijfsmakelaars zoeken het graag samen met je uit en zorgen ervoor dat jouw bedrijf optimaal kan presteren in een bedrijfspand dat perfect past bij jouw bedrijf.

Huur kantoorruimte in Oost Nederland

Ons werkgebied beslaat Oost Nederland in de regio’s Stedendriehoek, Achterhoek en Twente. We zijn expert op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed in deze regio en denken naast lokaal ook regionaal, provinciaal en ook landelijk met je mee in innovatieve oplossingen. De regio Oost Nederland groeit en is in trek bij zowel starters als grote multinationals. De ligging is uitstekend, omdat Oost Nederland goed verbonden is met de rest van het land door de aanwezigheid van snelwegen en spoorlijnen. Daarnaast is de Duitse grens nabij, wat het vereenvoudigt om internationale handel te bedrijven. Onze bedrijfsmakelaars en experts willen maar één ding: het beste voor jouw onderneming.

Neem contact op

Kantoorruimte huren voor starters

Het huren van kantoorruimte is uitstekend voor starters, zzp’ers en groeiende bedrijven maar ook voor grote multinationals is het een uitstekende keuze. Er bestaan voor ieder bedrijf beweegredenen om juist wel of niet voor de huur van kantoorruimte te kiezen. Voor starters, zzp’ers en kleine bedrijven is het een uitstekende opstap met doorgroeimogelijkheden indien het huurcontract een korte termijn geldt. Wanneer je niet meer vanaf thuis wil werken, bijvoorbeeld doordat je sinds kort personeel hebt, is het huren van een optie die zeker in overweging moet worden genomen.

De locatie van je kantoorruimte

Afhankelijk van het soort bedrijf dat je bent en of je bezoekers wil ontvangen, kies je de locatie van je kantoorruimte zorgvuldig uit. Want wil je juist een inspirerende locatie in het groen, of liever een centrale plek dicht bij de snelweg of een industrieterrein? Elke locatie heeft zijn eigen voor- en nadelen, welke onze bedrijfsmakelaars in overweging nemen tijdens de zoektocht naar jouw nieuwe bedrijfspand. Heb je een kleine onderneming? Het loont dan om ook te kijken naar het huren van een bepaald aantal vierkante meters in een groter gebouw. Dit is vaak goedkoper dan een ‘eigen’ volledig gehuurd gebouw en geeft ook meer sfeer doordat je met meerdere bedrijven zit in plaats van slechts enkele werknemers.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Tijdens de hele zoektocht naar een kantoorruimte die te huur is staan we bij je zijde, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Ook tijdens de onderhandeling kun je rekenen op onze ondersteuning zodat je de beste huurprijs ontvangt voor je nieuwe kantoorruimte. Neem voor zowel koop als huur van kantoorruimte contact op met één van onze bedrijfsmakelaars via deze pagina. We komen graag bij je langs om onder het genot van een kop koffie over de mogelijkheden voor huur van kantoorruimte in jouw situatie te overleggen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure