Kantoorruimte Deventer

Kantoorruimte in Deventer en omstreken gezocht? Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek helpt je graag verder! Ons team van vastgoedprofessionals staat vijf dagen per week voor je klaar om je te voorzien van de beste hulp en het beste advies. 

Persoonlijke dienstverlening

Ieder bedrijf is anders en dat weten wij bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek. Voordat we tot actie overgaan, maken we kennis met elkaar om zo jou en je bedrijf te leren kennen. Wanneer de wensen, mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden van jouw bedrijf bij ons duidelijk zijn, stellen we samen een persoonlijk aankoop- of verkoopplan op. Hierin beschrijven we de werkwijze tijdens de aan- of verkoop van jouw kantoorruimte in Deventer en omstreken.

Kantoorruimte in Deventer huren of kopen?

De keuze tussen het kopen en huren van kantoorruimte in Deventer kan een lastige zijn. Voor starters en ZZP’ers is huren in vele gevallen aantrekkelijk, omdat je flexibeler bent. Bij uitbreiding van het bedrijf is een huurcontract gemakkelijk op te zeggen, waar je bij een eigen kantoorruimte vaak te maken krijgt met dubbele lasten. Jouw bedrijfsmakelaar van Thoma Post Bedrijfsmakelaars denkt graag met je mee in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. 

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek is gevestigd aan Mr. H.F. de Boerlaan 22 in Deventer. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt in Deventer en omstreken perfect bedienen. Onze professionele team van bedrijfsmakelaars, vastgoedspecialisten en makelaars in Deventer staat vijf dagen per week voor je klaar. Wil je weten wat wij voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Neem via deze pagina contact met ons op.