Header Bedrijfsmakelaardij

Kantoorruimte Deventer

Kantoorruimte in Deventer en omstreken gezocht? Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek helpt je graag verder! Ons team van vastgoedprofessionals staat vijf dagen per week voor je klaar om je te voorzien van de beste hulp en het beste advies. Op die manier kun je met een gerust gevoel gaan werken in Deventer.

Persoonlijke dienstverlening

Ieder bedrijf is anders en dat weten wij bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek. Voordat we tot actie overgaan, maken we kennis met elkaar om zo jou en je bedrijf te leren kennen. Wanneer de wensen, mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden van jouw bedrijf bij ons duidelijk zijn, stellen we samen een persoonlijk aankoop- of verkoopplan op. Hierin beschrijven we de werkwijze tijdens de aan- of verkoop van jouw kantoorruimte in Deventer en omstreken.

Neem contact op

Kantoorruimte in Deventer huren of kopen?

De keuze tussen het kopen en huren van kantoorruimte in Deventer kan een lastige zijn. Voor starters en ZZP’ers is huren in vele gevallen aantrekkelijk, omdat je flexibeler bent. Bij uitbreiding van het bedrijf is een huurcontract gemakkelijk op te zeggen, waar je bij een eigen kantoorruimte vaak te maken krijgt met dubbele lasten. Jouw bedrijfsmakelaar van Thoma Post Bedrijfsmakelaars denkt graag met je mee in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek is gevestigd aan Mr. H.F. de Boerlaan 22 in Deventer. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt in Deventer en omstreken perfect bedienen. Onze professionele team van bedrijfsmakelaars, vastgoedspecialisten en makelaars in Deventer staat vijf dagen per week voor je klaar. Wil je weten wat wij voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.