Header Bedrijfsmakelaardij

Kantoorruimte Oldenzaal

Ben je op zoek naar kantoorruimte in Oldenzaal? Of wil je juist kantoorruimte in Oldenzaal verkopen of verhuren? Dan ben je bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale markt zijn we specialist geworden op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed in de regio Oost-Nederland. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Kantoorruimte in Oldenzaal kopen of huren

De eerste keuze die je dient te maken als je op zoek bent naar kantoorruimte in Oldenzaal, is of je wil kopen of huren. Aan beide keuzes zitten voordelen verbonden welke we graag voor je toelichten. Bij een gekocht bedrijfspand ben je eigenaar van het gehele gebouw en is ook het groot onderhoud voor jouw rekening. Je bouwt wel vermogen voor je bedrijf op als je een bedrijfspand in Oldenzaal koopt, de huur die je betaalt voor een gehuurd pand zie je daarentegen niet meer terug. Onze bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs helpen je graag tijdens deze keuze. Bij een gehuurd kantoorpand ben je wel flexibeler tijdens groei of krimp van je bedrijf. De opzegtermijn is vaak kort en de mogelijkheid om meer of minder kantoorunits te huren is bij sommige bedrijven ook aanwezig.

Neem contact op

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is centraal gevestigd in Enschede. Vanuit hier kunnen wij ons werkgebied, bestaande uit Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Borne en omgeving perfect bedienen. Wil je meer weten over onze professionele dienstverlening? Bekijk voor meer informatie onze kantoorpagina via deze link.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.