Kantoorruimte Oldenzaal

Ben je op zoek naar kantoorruimte in Oldenzaal? Of wil je juist kantoorruimte in Oldenzaal verkopen of verhuren? Dan ben je bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale markt zijn we specialist geworden op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed in de regio Oost-Nederland. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. 

Kantoorruimte in Oldenzaal kopen of huren

De eerste keuze die je dient te maken als je op zoek bent naar kantoorruimte in Oldenzaal, is of je wil kopen of huren. Aan beide keuzes zitten voordelen verbonden welke we graag voor je toelichten. Bij een gekocht bedrijfspand ben je eigenaar van het gehele gebouw en is ook het groot onderhoud voor jouw rekening. Je bouwt wel vermogen voor je bedrijf op als je een bedrijfspand koopt, de huur die je betaalt voor een gehuurd pand zie je daarentegen niet meer terug. Onze bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs helpen je graag tijdens deze keuze. Bij een gehuurd kantoorpand ben je wel flexibeler tijdens groei of krimp van je bedrijf. De opzegtermijn is vaak kort en de mogelijkheid om meer of minder kantoorunits te huren is bij sommige bedrijven ook aanwezig.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is centraal gevestigd in Enschede. Vanuit hier kunnen wij ons werkgebied, bestaande uit Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Borne en omgeving perfect bedienen. Wil je meer weten over onze professionele dienstverlening? Bekijk voor meer informatie onze kantoorpagina via deze link.