Team Winterswijk Header

Kantoorruimte Winterswijk

Zoek je kantoorruimte in Winterswijk? Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek helpt je graag verder! Je kantoorruimte en je bedrijf dienen perfect op elkaar afgestemd te zijn. Je sluit er namelijk deals, ontvangt er klanten en er wordt natuurlijk gewerkt. Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek is specialist op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed in de gehele regio Achterhoek. Schakel ons in en je kunt met een gerust hart gaan werken in Winterswijk.

Kantoorruimte in Winterswijk huren of kopen

Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte kantoorruimte in Winterswijk, kom je voor een keuze te staan. De keuze tussen huren en kopen is een afweging die zorgvuldig gemaakt dient te worden. Wij adviseren je hier graag in. Huren is uitermate geschikt als je op korte termijn groei of juist krimp van je bedrijf verwacht. Een huurcontract is namelijk flexibeler, waardoor je het aantal vierkante meters en de voorwaarden vaak gemakkelijk kunt wijzigen. Ook als je op korte termijn wil verhuizen naar een ander pand is huren voordeliger. Een huurcontract is op te zeggen binnen korte termijn, waar je bij een eigen bedrijfspand deze moet verkopen. Een gekocht bedrijfspand is echter wel eigen en dit geeft gelegenheid om te allen tijde gewenste wijzigingen aan het bedrijfspand door te voeren. Jouw bedrijfsmakelaars van Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek adviseert je graag hierin.

Neem contact op

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek werkt uitsluitend met vakspecialisten. Wij staan voor korte communicatielijnen, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Naast de lokale specialist in Winterswijk zijn wij ook de regionale specialist. Thoma Post Bedrijfsmakelaars Achterhoek is namelijk centraal gevestigd in Lochem, vanwaar wij ons gehele werkgebied in de Achterhoek uitstekend kunnen bedienen. Neem vrijblijvend contact met ons op via deze pagina, wij helpen je graag met je vastgoedvraagstuk voor kantoorruimte in Winterswijk.

 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.