Header Bedrijfsmakelaardij

Kantoorruimte Zutphen

Op zoek naar kantoorruimte in Zutphen en omgeving? Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek helpt je graag! Een kantoorruimte is een ruimte om je te ontwikkelen, klanten te ontvangen en deals te sluiten. Logisch dus dat deze perfect moet aansluiten bij de wensen en voorkeuren van jouw bedrijf.

Kopen of huren van kantoorruimte in Zutphen?

Bij de zoektocht naar kantoorruimte in Zutphen kom je voor een belangrijke keuze te staan. Wil je kantoorruimte huren of juist kopen? Er zitten voor- en nadelen aan beide situaties. Voor snelgroeiende bedrijven is een gehuurde kantoorruimte vaak prettig. Dit omdat je gemakkelijk meer ruimte kunt huren of het contract op kunt zeggen wanneer je wil verhuizen naar een groter pand. Wil je echter vermogen opbouwen en de stabiliteit van een eigen kantoorruimte in Zutphen, dan is het ook verstandig om naar kooppanden te kijken.

Neem contact op

Zutphen als vestigingsplaats

Zutphen is gelegen aan de IJssel en is van oorsprong een Hanzestad. Dat is goed terug te zien in de authentieke binnenstad, welke nog vele oude gebouwen kent. De sfeer die dit met zich meebrengt, zorgt voor een prettige sfeer om te werken in Zutphen. De bereikbaarheid van Zutphen is uitstekend met de aanwezigheid van een treinstation en wegen zoals de N348 richting Arnhem.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek is gevestigd in Deventer. Vanuit deze centrale locatie kunnen we ons werkgebied, dat bestaat alle plaatsen tussen en rondom Deventer, Apeldoorn en Zutphen, perfect bedienen. Wil je meer weten over onze zakelijke dienstverlening en het kopen van kantoorruimte in Zutphen en omgeving? Klik hier om contact op te nemen met onze professionele bedrijfsmakelaars. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.