Header Bedrijfsmakelaardij

Kantoorruimte Enschede

Ben je op zoek naar kantoorruimte in Enschede? Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente ben je aan het goede adres! Wij denken graag met je mee in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën, om zo voor jou het optimale resultaat te creëren.

Kantoorruimte huren of kopen

Bij de zoektocht naar kantoorruimte in Enschede heb je de mogelijkheid om kantoorruimte te huren of te kopen. Aan beide situaties zitten voordelen verbonden. Bij kopen bouwt je bedrijf vermogen op en mag je alle gewenste wijzigingen aan de kantoorruimte doorvoeren. Je bent echter wel minder flexibel in tijden van krimp of groei van je bedrijf. Als je kantoorruimte in Enschede huurt, heb je namelijk vaak de optie om plots meer of minder ruimte te huren door je huurcontract gemakkelijk te wijzigen. Ook met verhuizingen ben je flexibeler als je huurt, want een huurcontract is vaak binnen een korte termijn op te zeggen. Om te werken in Enschede, zijn beide opties dus mogelijk.

Neem contact op

Enschede als werkomgeving

De gemeente Enschede telt ongeveer 160.000 inwoners. Het is hiermee de grootste stad van Overijssel. De ligging nabij de Duitse grens geeft Enschede een uitstekend vestigingsklimaat voor internationaal georiënteerde bedrijven. Ook Nederlandse bedrijven voelen zich thuis in Enschede, de Twentse nuchterheid staat daarnaast nog hoog in het vaandel bij Enschedeërs.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd aan het Koningsplein 11 in Enschede. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Onze bedrijfsmakelaars staan je graag te woord en bespreken graag de mogelijkheden met je onder het genot van een kop koffie. Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.