Teamfoto Winterswijk

Taxateur Aalten

Woningtaxatie in Aalten? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! De waarde van je droomhuis is natuurlijk niet precies in geld uit te drukken. Toch is het wel fijn om te weten welke vraagprijs je kan vragen wanneer je je woning wilt verkopen. Thoma Post taxeert woningen in Winterswijk en omstreken (Aalten, Bredevoort, Lichtenvoorde, Groenlo en Eibergen)  in alle soorten en maten. Van een rijtjeshuis of een vrijstaande woning tot een appartement en van een villa tot een compleet landgoed. Zo kan je goed voorbereid beginnen aan de verkoop van je woning.

Gecertificeerde taxateurs Aalten

Een betrouwbare taxatie kan uiteraard alleen worden gedaan door gecertificeerde taxateurs. Alle taxateurs van Thoma Post zijn daarom NRVT-gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Zij zijn ook lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Hierdoor ben je 100% verzekerd van een gedegen en objectieve taxatie die verder gaat dan puur de financiële waarde van de woning.

Neem contact op

Tijdens de woningtaxatie in Aalten worden zaken als regionale marktomstandigheden, lokale bestemmingsplannen en milieuaspecten beoordeeld. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn: een volledig en betrouwbaar taxatierapport dat erkend wordt door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen.

Woningtaxatierapport Aalten

Naast je eigen huis in Aaltenlaten taxeren ten behoeve van financiering met of zonder NHG zijn er diverse andere redenen waarvoor een taxatierapport nodig kan zijn. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Oversluiten van je huidige hypotheek;
  • Nalatenschap- erfenis- successie;
  • Belasting;
  • Echtscheiding- boedelverdeling.

Vrijblijvende waardebepaling aanvragen

Heb jij nog niet direct een officieel taxatierapport nodig, maar wil je wel graag weten wat de waarde van je woning in Aalten of omstreken is? Dan komen wij vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling en adviesgesprek. Zo kun je goed voorbereid beginnen aan de aan- en verkoop van je huidige en nieuwe woning!

Vul bovenstaand formulier in voor het aanvragen van de gratis waardebepaling. We bellen je terug voor het maken van een afspraak! Voor een officiële woningtaxatie in Aalten kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure