Taxateur Oldenzaal

Een taxatie van je huis of bedrijfspand is essentieel voor sommige zaken. Bijvoorbeeld voor de belastingaangifte, de aanvraag van een hypotheek of de jaarstukken van je bedrijf. Als je op zoek bent naar een taxateur in Oldenzaal, ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Lees verder om te zien wat wij kunnen betekenen.

Taxateur in Oldenzaal – particulier

Thoma Post Makelaars taxeert huizen in alle formaten: van appartement tot rijtjeswoning en van villa tot compleet landgoed. Onze Register Makelaar Taxateurs beschikken over de juiste kennis en expertise die van belang is voor een betrouwbare taxatie. Alle taxateurs van Thoma Post Makelaars zijn lid van de NVM, NRVT gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Zo ben je verzekerd van een taxateur in Oldenzaal die betrouwbaar en objectief is. Een taxatie bij Thoma Post Makelaars gaat verder dan puur de financiële waarde van het huis. Neem contact op met de Thoma Post vestiging van jouw voorkeur via deze pagina.

Neem contact op

Zakelijke taxaties

Als je op zoek bent naar een zakelijke taxateur in Oldenzaal, ben je bij Thoma Post Taxaties aan het juiste adres. De zakelijke waarde van je bedrijfspand is van belang bij onder andere financiering, de jaarstukken, het afsluiten van verzekeringen en natuurlijk het verkopen van je pand. De taxateurs van Thoma Post Taxaties zijn allen gecertificeerd en aangesloten bij de stichting Vastgoed-cert. Laat je je object taxeren door één van onze taxateurs, dan ben je verzekerd van een betrouwbare, objectieve en valide taxatie.Neem contact op met Thoma Post Taxaties via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure