Thoma Post Teamfoto Enschede

Taxateur Enschede

Een taxatie vergt de nodige kennis en expertise. Kennis en expertise die wij in huis hebben. Een taxatie is vereist voor het verkrijgen van een hypotheek, maar ook op zakelijk gebied is een taxatie van belang voor onder andere jaarstukken en de belastingaangifte. Wat je situatie ook is, met een taxatie in Enschede door een taxateur van Thoma Post ben je verzekerd van een betrouwbare en objectieve taxatie. 

Woningtaxatie

Wanneer je de marktwaarde van je huis in Enschede wil weten, bijvoorbeeld voor je hypotheek of omdat je het huis wil verkopen, is het verstandig om de taxatie uit te laten voeren door een gecertificeerd taxateur van Thoma Post Makelaars. Dit kan volgens de regelgeving alleen als je je huis hebt gekocht en verkocht via een andere makelaar. Indien je een huis hebt gekocht of verkocht via Thoma Post Makelaars, helpen wij je met het vinden van een betrouwbare taxateur in Enschede.

Neem contact op

Bedrijfstaxatie

Voor een bedrijfspand is de waarde van je bezit van belang voor de jaarstukken, de belastingaangifte of het verkopen van je bedrijfspand. De gecertificeerd taxateurs van Thoma Post Bedrijfsmakelaars Enschede zijn gespecialiseerd in het taxeren van alle typen bedrijfspanden. Betrouwbare, valide en consistente taxaties zijn in belang van vele partijen zoals kopers, verkopers, maar ook ondernemers, financiers, aandeelhouders, aannemers, projectontwikkelaars, beleidsmakers en overheden. Daarom werken we bij Thoma Post met RICS taxateurs, waaronder Hans van de Kamp en Jurjen Berger.

Thoma Post Makelaars Enschede

Ons kantoor in Enschede is centraal gevestigd aan Koningsplein 11, van waaruit we de gehele markt kunnen bedienen. Ben je op zoek naar een taxateur in Enschede? Klik hier om contact op te nemen met onze Register Makelaar Taxateurs wonen, en hier voor onze afdeling bedrijfstaxaties.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure