Nieuwbouw Winterswijk

Wonen in Winterswijk kan in een bestaande woning, maar in de omgeving wordt ook regelmatig gebouwd. Wonen in een hagelnieuwe woning heeft erg veel voordelen. De Thoma Post vestigingen in de Achterhoek, waaronder onze vestiging in Winterswijk, verkoopt de nieuwbouwwoningen onder de naam Nieuw Wonen Achterhoek; een samenwerking met ten Hag Makelaarsgroep dat zorgt voor een bundeling van onze krachten op het gebied van nieuwbouw. Alle nieuwbouwprojecten in Winterswijk en de overige plaatsen in de Achterhoek vind je op www.nieuwwonenachterhoek.nl.

Neem contact op

Een nieuwbouwhuis heeft erg veel voordelen. Ben je een starter, heb je al een gezin of al met pensioen, een nieuwbouwwoning kan passen bij iedereen. De voordelen van een nieuwbouwhuis?

  1. Zeer duurzaam, want vrijwel alle nieuwbouwprojecten zijn allemaal (bijna) energieneutraal. Dat betekent dat je huis (bijna) net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Bovendien zijn ze goed geïsoleerd en beschikken ze over duurzame verwarmings- en koelsystemen. Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp en zonnepanelen.
  2. Lage onderhoudskosten, want over het algemeen hebben ze minder onderhoud nodig dan oudere, al bestaande huizen. De eerste jaren geniet jij dus van jaren zonder grote reparaties of renovaties.
  3. Toegespitst op de woonbehoeften van nu. Daarmee doelen wij op grote leefkeukens, moderne badkamer, maar ook op energiezuinige apparatuur en slimme technologieën.
  4. Last but not least: best vaak heb je de mogelijkheid om je nieuwbouwhuis naar smaak aan te passen, bijvoorbeeld bepaalde kozijnen, een erker of de indeling van de verschillende ruimtes.

Naast alle voordelen van een nieuwbouwhuis in Winterswijk en omstreken, is het ook belangrijk om rekening te houden met een aantal andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan de planning en oplevering van het nieuwbouwproject. Het duurt best een tijdje voor jouw woning gebouwd is en soms wordt een nieuwbouwproject ook uitgesteld om wat voor reden dan ook. Bovendien kan het zijn dat je een aantal jaren woont in een omgeving waar continu gebouwd wordt en dat zorgt wellicht voor wat overlast van geluid. Tegelijkertijd kun je aanlopen tegen extra kosten. Denk bijvoorbeeld aan aansluitingskosten of upgrades / aanpassingen (meerwerk) bij de bouw van de woning. 

Maar wees gerust, wij nemen je graag mee in dat wat er allemaal komt kijken en waar jij in jouw situatie rekening mee moet houden. Vertrouw op ons, op Nieuw Wonen Achterhoek. Binnenkort je vragen stellen aan ons over een nieuwbouwwoning? Kom gerust eens langs aan de Peter Bosmastraat of plan een afspraak op een later moment via winterswijk@thomapost.nl of 0543 – 51 61 51.

Op onderstaande locaties hebben wij een aanbod aan nieuwbouwprojecten:

 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure