Team Winterswijk Header

Werken in Winterswijk

Op zoek naar de ideale plek in Winterswijk en omstreken voor jouw bedrijf? Thoma Post Bedrijfsmakelaars Winterswijk is graag jouw zakelijk vastgoedadviseur. Wonen in Winterswijk is heerlijk, maar werken in Winterswijk bevalt ook vele ondernemers. Winterswijk bruist en biedt vele voordelen voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar groeimogelijkheden en succes. Onze makelaars kunnen jou adviseren over wonen én werken in Winterswijk.

Neem contact op

Bedrijfspand Winterswijk

Kies je voor een bedrijfspand in Winterswijk of omstreken, dan kom je terecht in een bloeiende economie en een gunstig ondernemersklimaat. Qua ligging op de kaart ligt Winterswijk prettig; vlakbij de Duitse grens maar tegelijkertijd ook relatief dichtbij grote Nederlandse steden. Van oudsher heeft Winterswijk een geschiedenis van vakmanschap en ambacht, dat maakt dat de stad ideaal is voor bedrijven in de technologische industrie, duurzaamheid en creatieve industrie.

Werken aan je netwerk kan ook in de Achterhoekse stad. Een stimulans voor je netwerk in de vorm van businessclubs en netwerken events zorgen ervoor dat je regelmatig nieuwe contacten kunt opdoen die interessant zijn voor jouw succes. Thoma Post Bedrijfsmakelaars Winterswijk helpt je bij het vinden van een pand dat perfect past bij jouw bedrijf en groeiplannen.

Naast het vinden van een geschikt pand, kunnen wij natuurlijk ook helpen met de verkoop van je eventuele huidige pand. Naast het kopen of verkopen van een bedrijfspand of kantoorruimte in Winterswijk, kunnen wij je ook helpen met andere zakelijke vastgoeddiensten. Diensten zoals een zakelijke taxatie, vastgoedbeheer of beleggingsadvies. Iedere zakelijke behoefte is uniek en wij dragen graag ons steentje bij aan ondernemerssucces.

Onze makelaars van Thoma Post Winterswijk drinken binnenkort graag een keer koffie met je. Om elkaar te leren kennen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Gratis en vrijblijvend. Loop binnen bij ons kantoor aan de Peter Bosmastraat of maak een afspraak via 0543 – 51 61 51 of mail naar winterswijk@thomapost.nl. Ook als je toch liever wil wonen in Winterswijk, helpen wij je graag!


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure