Teamfoto Zutphen 2023 2

Appartement Rietbergstraat Zutphen

Ben je op zoek naar een appartement aan de Rietbergstraat in Zutphen? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist van Zutphen en Oost-Nederland. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Kopen of huren van een appartement aan de Rietbergstraat in Zutphen

Wanneer je op zoek gaat naar een appartement aan de Rietbergstraat in Zutphen, sta je voor een keuze die lastig kan zijn. Want ga je kopen of huren? Beide vormen hebben hun eigen voordelen welke we graag voor je uitlichten. Zo ben je vaak voordeliger uit met huren als je een oplossing zoekt voor slechts een korte termijn, zoals enkele maanden of jaren. Het grote nadeel van huren is dat je minder vrij bent in de inrichting en indeling van je appartement, en daarnaast bouw je geen vermogen op bij een gehuurd appartement. Bij een gekocht appartement doe je dit wel, door middel van aflossing op de hypotheek. Jouw Thoma Post Makelaar adviseert je graag over de mogelijkheden en wat het beste is in jouw situatie. 

Neem contact op

Wonen in Zutphen

Zutphen kenmerkt zich door haar prominente ligging aan de IJssel. Voor ongeveer 50.000 inwoners is deze stad de thuisstad. De geschiedenis van Zutphen gaat ver terug, in het authentieke centrum zijn gebouwen te vinden met een rijke historie en de geschiedenis bestrijkt meer dan 1700 jaar. Wil je in de buurt van dit authentieke centrum wonen? Kies dan voor een appartement aan de Nieuwstad in Zutphen, of kies voor een ander appartement in Zutphen. Een ieder zal zich thuisvoelen in Zutphen door de veelzijdige leefomgeving! 

Thoma Post Makelaars Zutphen

Thoma Post Makelaars Zutphen is gevestigd aan Stationsplein 37. Vanaf deze centrale locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Wil je meer weten over onze full-service dienstverlening en het kopen, verkopen, huren of verhuren van een appartement aan de Rietbergstraat in Zutphen? Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure