Teamfoto Zutphen 2023 2

Appartement Berkenlaan Zutphen

Ben je op zoek naar een appartement aan de Berkenlaan in Zutphen? Of wil je deze juist verkopen of verhuren? Bij Thoma Post Makelaars ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het kopen, verkopen, huren, verhuren en taxeren van appartementen in Zutphen, ook aan de Berkenlaan.

Thoma Post Makelaars Zutphen ook actief als aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars Zutphen is ook actief als aankoopmakelaar, dat betekent dat we je volledig ontzorgen tijdens de aankoop van jouw appartement aan de Berkenlaan. Ook als je liever een ander type woning koopt, ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan samen met jou op zoek naar het huis van je dromen, mede door middel van het Thoma Post Woonwensensysteem. We leggen jouw woonwensen langs ons eigen aanbod en dat van collega-makelaars. Is er een match? Dan brengen we je zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Neem contact op

Samen naar bezichtigingen

Zodra je een mogelijk droomappartement hebt gevonden, gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Hierbij letten we op zaken die relevant zijn, zoals de omgeving waarin het appartement gelegen is, het complete gebouw en de Vereniging van Eigenaren (VvE). Ook tijdens verdere stappen in het aankoopproces, zoals het ondertekenen van de koopakte en de overdracht bij de notaris staan we graag voor je klaar.

Thoma Post Makelaars Zutphen

Thoma Post Makelaars Zutphen is centraal gevestigd aan het Stationsplein 37 in Zutphen. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Wil je meer weten over full-service dienstverlening? Lees meer over ons kantoor en onze contactgegevens via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure