Huizen te koop buitengebied Twente

Ben je op zoek naar huizen die te koop staan in het buitengebied van Twente? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Wij hebben vestigingen in onder andere Almelo, Hengelo en Enschede, vanaf waar we je graag verder helpen in jouw zoektocht naar huizen die te koop staan in het buitengebied van Twente.

Wonen in het buitengebied

Wonen in het buitengebied betekent rust en ruimte. Mét, of zonder nabije voorzieningen. Maar wie woont in het buitengebied in Twente is verzekerd van een heerlijke woning met vaak veel leefruimte. Twente wordt gekenmerkt door het typische coulisselandschap en de gastvrijheid en nuchterheid van haar inwoners. Er wonen ruim 600.000 inwoners in de regio.

Neem contact op

Ook actief als aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars is ook actief als aankoopmakelaar voor huizen die te koop staan in het buitengebied in Twente. Eerst inventariseren we je woonwensen door middel van het Thoma Post Woonwensensysteem, waarna we je continu op de hoogte houden van het allernieuwste huizenaanbod uit ons eigen aanbod en dat van collega-makelaars. We gaan graag met je mee naar bezichtigingen, waar we ook letten op belangrijke zaken als het bestemmingsplan, de staat van onderhoud en de omgeving waarin het huis staat.

Wil je meer weten over de diensten van Thoma Post Makelaars? Wij helpen je graag in de zoektocht naar je droomhuis. Binnen Twente hebben wij vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede. Klik op de plaatsnamen voor meer informatie, onze makelaars staan je graag te woord!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure