Teamfoto Zutphen 2023 2

Appartementen Zutphen aan de IJssel

Ben je op zoek naar appartementen in Zutphen aan de IJssel? Bij Thoma Post Makelaars ben je aan het juiste adres! Door middel van jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid netwerk zijn we uitgegroeid tot dé lokale en regionale specialist van Zutphen en omgeving. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Wonen in Zutphen

Zutphen is een stad met een rijke historie. Dat is goed terug te zien in het eeuwenoude stadscentrum, waarvan de geschiedenis wel meer dan 1700 jaar terug gaat. De van oorsprong Hanzestad is gelegen aan de rivier de IJssel. Dit zorgde ervoor dat de handel in Zutphen floreerde, maar nog steeds is het erg aangenaam om in de stad te wonen. Er zijn diverse appartementen in Zutphen die aan de IJssel gelegen zijn. 

Neem contact op

Actief als aankoopmakelaar voor appartementen in Zutphen aan de IJssel

Thoma Post Makelaars Zutphen is ook actief als aankoopmakelaar voor appartementen in Zutphen aan de IJssel. Na inschrijving in ons Woonwensensysteem zorgen we ervoor dat je continu op de hoogte wordt gehouden van het allernieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen. Ook vergelijken we jouw zoekprofiel met ons eigen aanbod en dat van collega-makelaars. Bij een match brengen we je op de hoogte en gaan we graag met je mee naar bezichtigingen! Hier letten we op belangrijke zaken zoals de staat van het appartement maar ook de leefomgeving waarin het appartement gelegen is. Blijkt dit het appartement te zijn dat jij wil kopen? We adviseren je graag over de hoogte van het bod dat je uitbrengt en staan je bij tijdens de onderhandelingsfase en het ondertekenen van de koopakte.

Thoma Post Makelaars Zutphen is gevestigd aan Stationsplein 37 in Zutphen. Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.