Te koop Apeldoorn

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in Apeldoorn? Thoma Post Makelaars helpt je graag verder! Als de grootste makelaar van Oost-Nederland zijn wij bij uitstek de lokale en regionale specialist op het gebied van zowel woning- als bedrijfsmakelaardij. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen in Apeldoorn en omgeving!

Thoma Post Woonwensen

Om een huis te kunnen komen, is het van belang dat je eerst het huis van je dromen vindt. Zo kun je je bijvoorbeeld inschrijven in ons Thoma Post Makelaars Woonwensensysteem, waardoor je altijd op de hoogte bent van het nieuwste aanbod. Je wordt op de hoogte gesteld vaak nog voordat het op Funda staat! Zodra er iets te koop staat in Apeldoorn dat voldoet aan jouw wensen, ontvang je een e-mail van ons. Indien je interesse hebt of je droomhuis gezien hebt bij een collega-makelaar, kan je ons inschakelen als aankoopmakelaar.

Neem contact op

Thoma Post Makelaars als aankoopmakelaar

Het inschakelen van een aankoopmakelaar brengt vele voordelen met zich mee. Zo gaan wij bijvoorbeeld met je mee naar bezichtigingen, om met een objectieve en kritische blik met je mee te kijken. Een verkoper heeft een informatieplicht en indien je dat wenst, doen we onderzoek naar het huis dat te koop staat in Apeldoorn, zoals naar het kadaster, de bouwtechnische mogelijkheden of naar het bestemmingsplan.

Bieden en onderhandelen

Heb je dan echt je droomwoning gevonden en ga je wonen in Apeldoorn? Je kunt nog een tweede bezichtiging uitvoeren bij het huis dat te koop staat in Apeldoorn of omgeving of meteen een bod uitbrengen. In het laatste geval adviseren we je graag over het beste bod, zodat je het huis van je dromen kunt verkrijgen tegen de beste prijs. Indien de verkoper een tegenbod uitbrengt, ben je in onderhandeling en ook tijdens deze fase staan we graag aan je zijde. De onderhandelingen lijken misschien spannend, maar dit is onze specialiteit. Met jaren ervaring vanaf onze kant ben je verzekerd van gedegen onderhandelingsondersteuning en de beste prijs voor je huis.

Full service makelaar

Thoma Post Makelaars is een full service makelaarskantoor en dat zeggen we niet voor niets. Zowel voor de koop als de verkoop van een huis in Apeldoorn ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel voor, tijdens als na het verkoopproces bieden wij service die verder gaat waar deze bij andere makelaarskantoren stopt. Wij hebben bijvoorbeeld de Thoma Post Makelaars Verhuisservice ontwikkeld, zodat je ook zorgeloos kunt genieten van de (toekomstige) verhuizing. Zo bieden wij je bijvoorbeeld gratis verhuisdozen, verhuiskaarten en huur van opslagruimte en verhuistrailer als je gebruik maakt van Thoma Post Makelaars als aankoop- of verkoopmakelaar.

Ook actief als verkoopmakelaar

Wanneer je je huis in Apeldoorn te koop wil zetten, wil je zeker weten dat alles goed verloopt. Er zijn veel dingen die op je af komen en Thoma Post Makelaars helpt je hier graag bij. We maken eerst kennis met jou als verkoper en natuurlijk met je huis. Zo zijn we op de hoogte van je wensen en mogelijkheden, waarna we een nauwkeurige waardebepaling van je huis uitvoeren. Hierbij kijken we niet alleen naar het huis, maar ook naar zaken als de ligging, historische aspecten en vergunningen. De uiteindelijke waardeschatting geeft een basis voor de vraagprijs van je huis.

Persoonlijk verkoopplan

Je huis in Apeldoorn te koop zetten vergt een unieke en persoonlijke presentatie van het huis. We stellen daarom samen met jou een persoonlijk verkoopplan op. We combineren hierbij de gegevens van het huis, jouw specifieke wensen en behoeftes en de verschillende marketingmogelijkheden. Wij hebben onze eigen marketingafdeling die graag met je meedenkt in innovatieve oplossingen. Het persoonlijke verkoopplan is afgesteld op jouw wensen en mogelijkheden en vormt daarmee een uitgebreid plan met daarin hoe we jouw huis gaan verkopen.

Unieke verkoopmethoden

Thoma Post Makelaars zijn makelaars met meer en dat zie je ook terug aan de unieke verkoopmethodes die wij gebruiken om je huis op de kaart te zetten. Je huis wordt bijvoorbeeld standaard op onze social media kanalen geplaatst met in totaal meer dan 12.000 volgers en natuurlijk op Funda. Verder gebruiken we unieke verkoopmethodes tijdens de verkoop van je huis, bijvoorbeeld door het maken van een boek of website van je huis, bijzondere fotografiemogelijkheden, digitale restyling of plaatsing in diverse magazines. Thoma Post Makelaars heeft haar eigen marketingafdeling welke graag met je meedenkt in het uniek en opvallend presenteren van je huis, zowel online als offline.

Private Sales

Wil je een exclusief huis of je kostbare bezit in Apeldoorn en omgeving op subtiele wijze te koop aanbieden? Dat kan met de Thoma Post Makelaars Private Sales. Er zijn verschillende redenen waarom je je huis niet volledig aan de markt zou willen presenteren. Bijvoorbeeld omdat je alleen contact wil met serieuze geïnteresseerden, of simpelweg niet wil dat iedereen weet dat het huis te koop staat. Als je huis via de Private Sales verkoopt, bestaan er nog steeds uitstekende mogelijkheden om het huis op subtiele wijze aan de markt te presenteren, door bijvoorbeeld een plaatsing in het exclusieve woonmagazine Residence. Vraag onze makelaars gerust en vrijblijvend om meer informatie. 

Thoma Post Hypotheken

Bij het kopen of verkopen van een huis verandert je financiële situatie en het is fijn om deze veranderingen inzichtelijk te hebben. De erkend hypotheekadviseurs van Thoma Post Hypotheken helpen je hier graag bij en zijn onafhankelijk, ze werken dus niet samen met banken. Een aanbod van meer dan 25 hypotheekverstrekkers zorgt ervoor dat er altijd een hypotheek is die in jouw persoonlijke situatie past. 

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Apeldoorn telt 160.000 inwoners en biedt ook plaats aan een kantoor van Thoma Post Makelaars. De stad is rustig gelegen nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe maar biedt anderzijds ook het drukke, bruisende stadsleven. Diverse nabije uitvalswegen zorgen ervoor dat je binnen korte tijd in alle delen van Nederland bent, want Apeldoorn is centraal in ons land gelegen.  Thoma Post Makelaars Apeldoorn staan graag voor je klaar tijdens de aankoop en verkoop van jouw droomhuis in Apeldoorn en omstreken. Wil je onze full-service beleving ervaren? Neem gerust contact met onze makelaars in Apeldoorn


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure