Teamfoto Apeldoorn 2023

Huis verkopen Apeldoorn

Je huis in Apeldoorn verkopen? Als je je huis gaat verkopen, komt er veel op je af. Het is namelijk financieel én emotioneel gezien best een grote stap. Daarom is het van belang om de juiste beslissingen te nemen, zodat je je huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs kan verkopen. Thoma Post Makelaars heeft jarenlange ervaring in het aan- en verkopen van huizen in Apeldoorn. Wij ontzorgen je volledig, van eerste gesprek tot na de afhandeling bij de notaris. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Volledige ontzorging

Wanneer je je huis wil verkopen, maken we graag kennis met je. Na deze kennismaking met jouw huis en jou als verkoper gaan we aan de slag met een woninginspectie en waardebepaling van jouw huis. De waarde die hieruit volgt, vormt de basis voor de vraagprijs van jouw huis. De waardebepaling is niet alleen gericht op het huis zelf, maar ook op de omgeving, huidige markt en een doelgroepanalyse. We stellen hierna een persoonlijk verkoopplan op. Hierin combineren we de gegevens van het huis, jouw specifieke behoeftes en de verschillende marketingmogelijkheden. We plaatsen je huis bijvoorbeeld op Funda, onze website en onze Facebookpagina met 8.000 volgers. Alles erop gericht om jouw huis op de kaart te zetten!

Neem contact op

Thoma Post Makelaars Apeldoorn

Thoma Post Makelaars Apeldoorn is gevestigd aan Koninginnelaan 69 in Apeldoorn. Vanaf deze locatie kunnen wij onze klanten perfect bedienen. Wil je meer weten over het verkopen van je huis in Apeldoorn en omgeving? Jeffrey en zijn team staan graag voor je klaar. Neem contact met ons op via de vestigingspagina makelaar Apeldoorn.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving. Een huis verkopen moet zeker niet onderschat worden.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure