Teamfoto Apeldoorn 2023

Wonen in Apeldoorn

Wonen in Apeldoorn heeft van alles wat. De gezelligheid van de stad, maar toch veel groen om je heen. Centraal gelegen aan de A1, ben je snel in de Randstad, Twente én Brabant. Een ideale uitgangspositie als je veel op pad bent voor werk, of familie verspreid door het land hebt wonen. Maar uiteraard heeft Apeldoorn zelf ook veel te bieden. Benieuwd wat? Lees snel verder!

Apeldoorn heeft het

Gelegen midden op de Veluwe, wandel je vanuit Apeldoorn zo de bossen van Veluwe in. Urenlang wandelen door heide of mountainbiken door de bossen. Iedere natuurliefhebber kan zijn hart hier ophalen. 

Maar ook als je andere interesses hebt, is Apeldoorn een goede keuze als woonplaats. De historische binnenstad is perfect voor een heerlijke middag shoppen. Uit eten gaan of borrelen op het terras kan ook uitstekend in een van de vele restaurants in of buiten het centrum. 

Paleis het Loo moet je ook zeker een keer bezocht hebben als inwoner van Apeldoorn. Hier worden regelmatig voorstellingen en tentoonstellingen georganiseerd, maar ook een rondleiding door het paleis of een wandeling door de prachtige paleistuinen is zeker de moeite waard. 

Voor gezinnen zijn zowel de Apenheul als kinderpretpark Julianatoren in de buurt. 

Neem contact op

Wonen in Apeldoorn als forenzenstad

De centrale ligging in Nederland, maakt Apeldoorn bij uitstek geschikt voor forenzen. Wonen in het groen, maar toch relatief weinig reistijd kwijt zijn om op je werk te komen, wie wil dat nou niet? Maar uiteraard zijn er ook genoeg leuke bedrijven om te werken in Apeldoorn. 

Een paar grote werkgevers zijn het Gelre ziekenhuis, de Belastingdienst, Remeha, en uiteraard Centraal Beheer Achmea. Door hun jarenlange campagnes kent iedere Nederlander de slogan ‘Even Apeldoorn bellen’.

Verhuizen binnen Apeldoorn

Droom jij er ook van om in Apeldoorn te wonen of woon je momenteel al in Apeldoorn, maar zou je graag willen verhuizen binnen de stad? Kies dan voor een makelaar die Apeldoorn goed kent. 

Heb je specifieke wijken in Apeldoorn waar je graag zou willen wonen of zoek je een mooie appartement in Apeldoorn de historische binnenstad? Wat je woonwensen ook zijn, bij Thoma Post zit je goed als je op zoek bent naar een woning in Apeldoorn.

Wij zijn makelaars met meer. Waar andere makelaars in Apeldoorn stoppen, gaan wij een stap verder om jouw droomhuis aan te kopen of je huidige woning te verkopen. Wij nemen graag de tijd voor je. Zowel voor, tijdens als na het (ver)kopen van een huis in Apeldoorn en omstreken, staan wij voor je klaar.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure