Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfspand Wierden

Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Wierden? Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente helpt je graag! Wij vinden dat je bedrijf en bedrijfspand in Wierden perfect op elkaar afgestemd moeten zijn. Je bedrijfspand is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf: je ontvangt er klanten, er wordt gewerkt en je sluit er deals. Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente komt met innovatieve oplossingen en creatieve ideeën om jouw perfecte bedrijfspand in Wierden te vinden.

Wierden als vestigingsplaats

Wierden ligt in Twente, dicht naast Almelo. De gemeente Wierden telt meer dan 25.000 inwoners en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en snelwegen. Dit maakt Wierden dan ook uitermate geschikt als vestigingsplaats. Internationale bedrijven voelen zich thuis in Wierden door de ligging nabij de Duitse grens. Ook de steden in het westen van ons land zijn binnen enkele uren bereikbaar dankzij het wegennetwerk.

Neem contact op

Bedrijfspand kopen of huren

Wanneer je op zoek gaat naar een bedrijfspand in Wierden, kom je voor een keuze te staan. Wil je een bedrijfspand kopen of huren? Aan beide opties zijn voordelen verbonden. Zo ben je bij een gekocht bedrijfspand bevoegd om aanpassingen uit te voeren naar wens en geeft het vermogen aan je bedrijf. Het groot onderhoud is echter wel voor jouw rekening. Bij een huurpand ben je flexibeler in tijden van groei of krimp van je huis. Je kunt namelijk gemakkelijk het huurcontract opzeggen of wijzigen binnen korte termijn.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd in Enschede aan het Koningsplein. Vanaf deze locatie, centraal in Enschede, kunnen wij de markt perfect bedienen. Ons team van vastgoedspecialisten staat graag voor je klaar. Neem contact met ons op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.