Teamfoto Almelo 2023

Huis kopen Wierden

Wil je een huis kopen in Wierden? Of wil je een appartement kopen in Wierden? Het kopen van een huis is een spannende stap waarbij je zeker wil zijn van je zaak. Thoma Post Makelaars biedt gedegen en betrouwbare full-service aankoopbegeleiding in iedere stap van het proces. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Persoonlijke benadering

Bij Thoma Post Makelaars vinden we korte lijnen en heldere communicatie erg belangrijk. Daarom kijken we eerst samen naar jouw woonwensen, waarna wij aan de slag gaan om jouw droomhuis te vinden. Vervolgens gaan we met je mee naar bezichtigingen, om te letten op belangrijke zaken zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan na het kopen van jouw huis in Wierden. Ook na de bezichtigingen, tijdens de onderhandelingsfase en het ondertekenen van het koopcontract staan wij bij je zijde om ervoor te zorgen dat alles zorgeloos verloopt.

Neem contact op

Wierden als woonplaats

Wierden telt meer dan 25.000 inwoners en het dorp leeft. Er vinden jaarlijks vele evenementen plaats in en om het centrum van Wierden, zoals de WieZo feesten. Het centrum biedt plaats aan vele winkels en horecagelegenheden, waardoor er dag en nacht reuring is in het dorp. De uitstekende verbindingen met andere dorpen en steden door middel van een spoorverbinding en een uitgebreid wegennetwerk maken van Wierden een geschikte woonplaats voor iedereen. In Wierden zelf is echter ook al te vinden wat men nodig heeft voor een bruisend leven! 

Thoma Post Hypotheken

Thoma Post Makelaars heeft een eigen separate hypothekenafdeling, Thoma Post Hypotheken. Onze erkend financieel adviseurs zijn onafhankelijk en worden dus niet beloond door de banken. Samen met jou kijken we naar je volledige financiële situatie om zo tot de beste hypotheek te komen in jouw situatie. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van de hypotheek maar ook of de voorwaarden wel echt gunstig zijn in jouw situatie.

Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars biedt full-service begeleiding tijdens het kopen van een huis in Wierden, Almelo en omgeving. Wij zijn gevestigd aan Vriezenveenseweg 126 in Almelo, vanuit waar we de lokale en regionale markt perfect kunnen bedienen. Bob, Mart, Jessica en Carolien zijn je graag van dienst. Neem via deze pagina contact op met ons team van specialisten, ook als je je huis wil verkopen in Wierden. Op zoek naar een huis op de Hexelseweg in Wierden? Ook dan helpen we je graag!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure