Almelo 1920x785 1

Huis verkopen Wierden

Woon je in Wierden en wil je je huis verkopen? Dan is het dit het juiste moment! In Wierden is het prachtig wonen, en dat komt natuurlijk ook door het natuurgebied Wierdense Veld. Wierden is een gemeente en forenzendorp bij Almelo, Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Op 1 januari 2019 woonden er 24.345 mensen. De gemeente Wierden maakt deel uit van de Regio Twente.

Wil je je huis verkopen in Wierden? Bij Thoma Post zijn we niet alleen specialist in Almelo maar ook zeker in Wierden! Door onze unieke verkoopmethoden en eigen concepten pakken wij het verkoopproces net even wat anders aan dan onze collega’s. Wij bieden meer service, meer kwaliteit en garanderen je de maximale verkoopprijs van je huis als je deze gaat verkopen in Wierden en omstreken. Ben je op zoek naar een huis te koop in Wierden? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Neem contact op

Ken je ons unieke verkoopconcept De Woningproeverij al?  Daarmee maken we van de bezichtigingen een waar feestje. Dit heeft zowel voor de eventuele kopers maar ook voor de verkopers een vele voordelen. Wil je daar meer over weten? Kijk dan op onze pagina https://thomapost.nl/woningproeverij-2/ en vraag vrijblijvend informatie aan!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure