Huis verkopen Wierden

Woon je in Wierden en wil je je huis verkopen? Dan is het dit het juiste moment! In Wierden is het prachtig wonen, en dat komt natuurlijk ook door het natuurgebied Wierdense Veld. Wierden is een gemeente en forenzendorp bij Almelo, Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Op 1 januari 2019 woonden er 24.345 mensen. De gemeente Wierden maakt deel uit van de Regio Twente.

Wil je je huis verkopen in Wierden? Bij Thoma Sanders Jr. zijn we niet alleen specialist in Almelo maar ook zeker in Wierden! Door onze unieke verkoopmethoden en eigen concepten pakken wij het verkoopproces net even wat anders aan dan onze collega’s. Wij bieden meer service, meer kwaliteit en garanderen je de maximale verkoopprijs van je huis als je deze gaat verkopen in Wierden en omstreken.  

Ken je ons unieke verkoopconcept De Woningproeverij al?  Daarmee maken we van de bezichtigingen een waar feestje. Dit heeft zowel voor de eventuele kopers maar ook voor de verkopers een vele voordelen. Wil je daar meer over weten? Kijk dan op onze pagina www.thomapost.nl/woningproeverij en vraag vrijblijvend informatie aan!

Contactformulier