Teamfoto Almelo 2023 2

Nieuwbouw Wierden

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Wierden? Thoma Post Makelaars Almelo (voorheen Thoma Sanders jr. Makelaars) helpt je graag verder! Wij zijn onderdeel van Nieuw Wonen Twente, een samenwerkingsverband van drie grote spelers op het gebied van makelaardij in Twente. Lees verder om te kijken wat nieuwbouw voor jou betekent en voor interessante nieuwbouw projecten in Wierden.

Voordelen van een nieuwbouwhuis

Een nieuwbouwhuis kent vele voordelen. Zo ben je de eerste bewoner, waardoor het echt jouw huis is. Je wordt namelijk vaak betrokken bij de bouwprocessen en kunt daarbij kiezen uit diverse meer- of minderwerkopties. De binnenmuren van je nieuwbouw huis in Wierden zijn ook vaak naar eigen wens samen te stellen zodat je je eigen indeling kunt kiezen. Daarnaast voldoen nieuwbouwwoningen tegenwoordig aan vele duurzaamheidsmaatregelen. Dat geeft niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je bespaart vaak veel geld op je energie- en gasrekening als je een nieuwbouwhuis bezit. Je koopt een nieuwbouwhuis vaak vrij op naam (v.o.n.), dit wil zeggen dat je geen overdrachtsbelasting betaalt.

Neem contact op

Wonen in Wierden

Wierden telt meer dan 25.000 inwoners, en Wierden leeft. Dat merk je aan alles, bijvoorbeeld de jaarlijkse Wiezo feesten. Het dorp kent vele winkels en horecagelegenheden. De goede bereikbaarheid van Wierden maakt het een uitstekende woonplaats voor woon-werk reizigers. Nieuwbouw in Wierden betekent een groene omgeving, een bruisend dorpsleven en de nabijheid van grotere steden zoals Almelo, Hengelo en Deventer.

Nieuw Wonen Twente

Nieuw Wonen Twente is een platform en nieuwbouwmakelaar voor de regio Twente, waar ook Thoma Post Makelaars Almelo bij aangesloten is. Wij bieden diverse nieuwbouwprojecten aan verspreid over heel Twente. Bekijk de website van Nieuw Wonen Twente hier.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure