Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Bosweg in Enschede

Ben je nou op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Bosweg in Enschede? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars Enschede aan het juiste adres! Of je nu met spoed een nieuwe woning zoekt of gewoon nog aan het rondneuzen bent, wij kunnen je helpen met je zoektocht naar je ideale woning! Toch benieuwd naar wat wij je allemaal te bieden hebben? Klik hier als je zoekt naar een huis te koop in Enschede West. Zoek je inspiratie in het vinden van jouw droomhuis? Klik hier om naar onze pagina van wooninspiratie te gaan.

De Bosweg

De Bosweg loopt langs een prachtig groen stukje van Enschede. Het is tevens de grens van de campus van de universiteit van Twente en bevindt zich echt op een haar na in Hengelo. Via de Hengelosestraat rij je de Bosweg in en begeef je je tussen prachtige bomen gepaard met een grote vijver in oostelijke richting.

Neem contact op

Wooninspiratie

Ben je benieuwd naar hoe je je nieuwe huis in kan delen? Thoma Post kan je hierbij helpen! Wij hebben een fascinerende collage aan foto’s op ons eigen Instagram kanaal, waarbij elke foto tevens op onze website onder het kopje wooninspiratie getoond wordt!

Hoe kan je ons bereiken?

Lijkt het je dus wel wat en zie je jezelf al wonen aan de Bosweg in Enschede, kom dan gezellig langs op ons kantoor in Enschede aan Koningsplein 11. Wij zijn elke werkdag geopend van 9:00 tot 17:30. Mocht het je niet lukken om doordeweeks langs te komen, maar heb je toch vragen voor ons? Stel het aan onze livechat! Hierbij wordt iedere dag tot 23:00 ‘s avonds je vragen beantwoord.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure