Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop Haaksbergerstraat Enschede

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Haaksbergerstraat in Enschede? Thoma Post Makelaars helpt je om jouw ideale huis te vinden! Het zal het je vast niet ontgaan zijn dat de Haaksbergerstraat heel veelzijdig kan zijn. Of je nu een twee-onder-een-kap zoekt, een rijtjeshuis of luxe alleenstaande woning, de Haaksbergerstraat heeft het allemaal. Lees snel verder waarom Thoma Post Makelaars de juiste expertise en connecties heeft om ook jou het beste te kunnen helpen!

De locatie

De Haaksbergerstraat loopt helemaal tot het centrum en heeft daarmee een zeer ideale ligging. Daartegenover staat het feit dat vanwege de gunstige ligging, de snelweg (A35) zeer snel bereikbaar is, zodat je gemakkelijk naar je bestemming kunt gaan als je Enschede uit rijdt. Mocht je wel eens naar Duitsland gaan, wees dan gerust; door de parallelle ligging ten opzichte van de snelweg rijd je zo de N35 op richting onze oosterburen. Wegens de ideale locatie in Enschede is wonen aan de Haaksbergerstraat voor velen dus dé droomlocatie. Als je bezig bent met het kopen van een huis in Enschede West, denk dus zeker aan de Haaksbergerstraat.

Neem contact op

Thoma Post Hypotheken

Heb je nu het ideale huis gevonden die te koop staat aan de Haaksbergerstraat, maar heb je nog geen hypotheekadvies gehad? Neem dan contact op met onze Hypotheekafdeling die je een onafhankelijk advies mee zal geven, advies waar je echt iets mee kan! Onze erkende hypotheekadviseurs werken nauw samen met onze makelaars, zodat er zo snel en effectief mogelijk gehandeld kan worden.

Thoma Post Makelaars Enschede

Het hoofdkantoor van Thoma Post Makelaars is centraal gevestigd aan het Koningsplein 11 te Enschede. De stad Enschede alsmede de gemeente Enschede en de gemeente Haaksbergen vallen onder ons operationeel gebied.

Wil je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via deze pagina.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure