Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop aan de Bruggertstraat in Enschede

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Bruggertstraat in Enschede? Kijk dan snel naar ons actuele aanbod en kom erachter wat een verrassend aanbod Thoma Post Makelaars Enschede voor jou heeft in Enschede West! Naast het helpen voor het kopen van een nieuw huis helpt Thoma Post jou ook met waardebepaling van je bestaande woning en geeft je onafhankelijk hypothecair advies, zodat je precies op de hoogte bent van wat er allemaal mogelijk is. Lees snel verder wat ons nou zo uniek maakt!

De Bruggertstraat

De Bruggertstraat loopt vanaf de Usselerrondweg tot aan de Westerval in Enschede, waar de weg dood loopt en doorgang biedt voor fietsers en voetgangers.

‘T Zwering is de eerste wijk waar de Bruggertstraat doorheen loopt en vervolgens door Elferink-Heuwkamp. Via de verbinding met de Rembrandtlaan bereik je gemakkelijk de industriële haven waar het Twente kanaal begint.

Neem contact op

Je huis gratis op waarde laten bepalen?

Als je op zoekt bent naar een nieuwe koopwoning, dan ben je vast benieuwd naar de actuele waarde van je huidige woning. Bij Thoma Post Makelaars kan je een gratis waardebepaling laten uitvoeren door onze taxateurs. Hierbij krijg je een geschatte waarde en een adviesrapport op basis van vergelijkbare huizen in de regio. Hierdoor weet je in een oogopslag wat je kan vergeten als je jouw huis in de verkoop zet!

Hypotheekadvies nodig?

Ook voor eerlijk en adequaat hypotheekadvies kan je bij Thoma Post terecht! Wij beschikken over een team hypotheekadviseurs, die niet alleen erkend zijn bij de SEH (stichting erkend hypotheekadviseur), ook werken zij nauw samen met ons team van aankoopmakelaars, waardoor je in veel gevallen al een huis kan bezichtigen en kopen voordat het überhaupt op Funda komt!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure