Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis te koop Hengelosestraat Enschede

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Hengelosestraat? Laat ons je adviseren! Thoma Post Makelaars zet zich voor je in, zodat ook jij je ideale huis gevonden hebt. Door de kennis van onze makelaars én onze hypotheekadviseurs krijg je een onafhankelijk advies, advies waar je echt iets aan hebt! Bekijk hier het gehele aanbod van huizen in de buurt van de Hengelosestraat in Enschede!

Hengelosestraat

De Hengelosestraat is al sinds dag en dauw de leidraad van verkeer tussen Hengelo en Enschede. Ook niet gek dat Enschede Kennispark, hét kenniscentrum van oost-Nederland aan deze weg gevestigd is. Een centrale ligging, veel bebossing en natuur en misschien wel de volgende locatie van jou en je gezin! Als je op zoek bent naar een huis in Enschede West, dan is de Hengelosestraat een perfecte uitvalsbasis.

Neem contact op

De bereikbaarheid van je nieuwe huis is één van de belangrijkste zaken als je op zoek bent naar een woning. Of je nu ver weg van de snelweg wil wonen, afgelegen tussen de bomen met een grote mate van privacy, of dat je de voorkeur hebt voor een huis waarvan de oprit direct aan de straat grenst; de Hengelosestraat is van alle markten thuis.

Hypotheekadvies

Heb je nu dat ene huis gevonden wat je hart sneller tekeer doet gaan, maar zit je met je handen in het haar als het om financiële termen gaat? Geen probleem, bij Thoma Post Hypotheken krijg je altijd een onafhankelijk advies waarbij onze adviseurs direct contact hebben met de makelaars. Naast het voordeel van de onafhankelijkheid zorgt dit ervoor dat we voor je zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan, om van jouw droom werkelijkheid te maken!

Thoma Post Makelaars Enschede

Bij je zoektocht naar een huis aan de Hengelosestraat of een andere straat in Enschede staan wij, Thoma Post Makelaars Enschede voor je klaar! Wij zijn gevestigd aan het Koningsplein 11 te Enschede en hebben door onze ervaring, expertise en inzicht onze stempel op de Nederlandse makelaardij gedrukt.

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen, klik dan hier om naar onze pagina te komen!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure