Makelaar Almelo Team

Deldensestraat Borne

Huis kopen aan de Deldensestraat in Borne? Thoma Post Makelaars helpt jou op weg! Of je nu een huis wil kopen aan de Deldensestraat in Borne, of je erkend en onafhankelijk hypotheekadvies nodig hebt, bij Thoma Post Makelaars zit je aan het goede adres! Thoma Post is van mening dat je zowel een koper als verkoper van een huis zo goed mogelijk helpen moet om ervoor te zorgen dat je alles voor je uit handen wordt gehaald. Deze full-service gedachte stralen wij uit en is de reden dat je bij Thoma Post Makelaars van A tot Z geholpen kan worden. Benieuwd naar wat ons nou de perfecte match maakt als makelaar? Lees dan snel verder!

De Deldensestraat

De Deldensestraat in Borne is één van de oudste straten in de gemeente Borne die vanuit het centrum van Borne tot aan halverwege Delden loopt. Vanwege de historie van de straat en de cruciale ligging voor handel met Delden ontleent de Deldensestraat zich uitstekend als jouw toekomstige vestigingsplaats van jouw nieuwe woning. Via de Deldensestraat ben je in ‘no-time’ op de snelweg, waardoor je in maximaal 20 minuten heel Twente bereiken kan.

Neem contact op

De Fullservice van Thoma Post Makelaars

Omdat wij je als koper en verkoper in alle aspecten van het kopen en verkopen van je huis wil helpen, stoppen wij pas als jij 100% tevreden bent! Hierop hebben wij onze full-service concept bedacht, om je in alle gemakken te voorzien, van eerste kennismaking tot aan het moment dat al je meubilair er staat en je écht helemaal verhuisd bent!

Ben je benieuwd naar onze gratis verhuisservice? Klik dan hier en kom er alles over te weten. Benieuwd naar onze dienst omtrent onafhankelijk hypotheekadvies, klik dan hier!

Contact

Ben je toevallig in de buurt van Hengelo? Kom dan eens langs op ons kantoor aan de Enschedesestraat 41 in het centrum van Hengelo. Liever bellen of mailen? Dat kan! Bel naar 088 633 63 63 of stuur een mail naar hengelo@thomapost.nl


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure