Teamfoto Almelo 2023 2

Stroom Esch Borne

Wil je een huis kopen in de wijk Stroom Esch in Borne? Dan zit je bij Thoma Post Makelaars helemaal goed! Door ons groot expertise en ervaring kan Thoma Post Makelaars jou als geen ander helpen! Of het nu om aankoop gaat of je wilt je woning graag op waarde laten bepalen, wij bieden je de oplossing! Wist je dat je bij Thoma Post zelfs de beschikking kan hebben over gecertificeerde onafhankelijke hypotheekadviseurs? Al onze diensten helpen jou in de aankoop of verkoop van jouw woning. Meer weten over het brede assortiment aan diensten? Lees dan snel verder.

Stroom Esch

Stroom Esch is voor het jaar 2000 gebouwd in Borne en is Borne’s meest noordelijke wijk. De wijk kenmerkt zich door een prachtig netwerk van kanaaltjes en stroompjes. Hierdoor heeft Stroom Esch haar naam ook aan te danken. De wijk is wegens de ligging perfect voor forenzen die in Almelo en Hengelo werken en kent gemiddeld tot hoge huizenprijzen.

Neem contact op

Diensten van Thoma Post Makelaars

Om jou volledig te kunnen ontzien in de aan- en of verkoop van jouw woning helpen wij je op zoveel mogelijk manieren. Ons divers assortiment van diensten omvat: onafhankelijk hypotheekadvies, aankoopmakelaar, taxaties voor zowel wonen als Bedrijfs onroerend goed, een gratis verhuisservice en nog vele andere!

Contact

Klik hier om op de pagina te komen van Thoma Post Makelaars Hengelo. Liever direct telefonisch- of e-mailcontact? Bel 088 – 633 63 63 of stuur je mail naar info@thomapost.nl. Naast wonen in de wijk Stroom Esch, kun je er ook voor kiezen om aan de Azelosestraat in Borne te wonen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure