Bedankt download header

Emmastraat Borne

Wil je een huis kopen aan de Emmastraat in Borne? Dan helpt Thoma Post Makelaars jou graag! Wij beschikken over een enorm gemotiveerd team die voor jou alles op alles zetten om in jouw woonwensen te voorzien! Je zult merken dat wij niet stoppen met meedenken en helpen zodra je zoektocht voorbij is. Nee, ook met het verhuizen en voor wooninspiratie blijven wij contact met je onderhouden, om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Benieuwd naar de manier wat ons echt uniek maakt? Lees dan snel verder en zie waarom wij voor jou de beste keuze zullen zijn!

 

 

Neem contact op

De Emmastraat

In de wijk Letterveld in zuid-oost Borne vind je vele rustieke straten. Zo ook de Emmastraat, die een prachtig aanzicht combineert met een uniek dorps karakter. Eén blik op de woningen aan beide kanten van de Emmastraat en het nostalgische gevoel zal absoluut bij je naar boven komen. Het aanzicht van de straat is ook bij de bewoners een belangrijk gegeven. Niet alleen is het restaureren van de façades belangrijk, ook is er een ontspannen sfeer die het dorpelijk leven aantrekkelijk maakt.

Hypotheken

Ben je in je zoektocht op zoek naar de goedkoopste rente voor je hypotheek? Dan biedt Thoma Post Makelaars ook voor jou de beste dienst! Ons team van hypotheekadviseurs staat voor je klaar om je het beste advies te geven, advies dat onafhankelijk is en waar je echt wat aan hebt! Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en ben je altijd verzekerd dat je niet te veel betaald voor jou hypotheek. Wel zo handig dus!

Contact

Wil je graag in contact komen met het dichtstbijzijnde kantoor? Dat kan! Kantoor Hengelo zal je helpen voor alle aankoop- en verkoop-woningen in Borne! Bellen kan via het nummer: 088 – 633 63 63. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar: info@thomapost.nl


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure