Huis verkopen in Borne?

Wil je je huis in Borne verkopen? Of ben je juist op zoek naar een huis in Borne? Thoma Post Makelaars helpt je graag! Met onze unieke verkoopmethoden ben je ervan verzekerd dat jouw huis op onderscheidende wijze aan de markt gepresenteerd wordt. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. 

Thoma Post Verkoopplan

Je huis in Borne verkopen via Thoma Post Makelaars? Dan ben je er zeker van dat jouw huis op de kaart wordt gezet! Eerst maken we kennis met je huis en met jou als verkoper. Door op de hoogte te zijn van jouw wensen, kunnen we de mogelijkheden voor de verkoop inzichtelijk maken. Ook de waarde van jouw huis speelt hier een rol in. Onze makelaar voert een professionele en gedegen waardebepaling uit. De waarde die hieruit voortkomt vormt de basis voor de uiteindelijke vraagprijs en de manier waarop jouw huis in de markt wordt gepositioneerd. 

Persoonlijk verkoopplan

De waarde van jouw huis en je wensen en mogelijkheden worden door de makelaar gecombineerd tot een persoonlijk verkoopplan. Hierin beschrijven we de marketingmogelijkheden die de verkoop van jouw huis tot een succes brengen. Wat denk je bijvoorbeeld van bijzondere fotografieopties, zoals drone- en 360-graden fotografie? Of misschien wel je eigen website of zelfs boek van het huis? De mogelijkheden zijn eindeloos en eigen inbreng om jouw huis uniek te presenteren is uiteraard ook mogelijk. 

Thoma Post Makelaars Hengelo

Het team van Thoma Post Makelaars Hengelo, bestaande uit Steven, Koen, Maarten, Marieke en Susan, staat graag voor je klaar als je je huis in Borne wil verkopen. Neem contact met ons op via deze pagina.